Μήνυση στην DeGeneres, αυτό να κάνουμε

Article featured image
Article featured image

Δεν πιστεύω ότι όλο αυτό που έγινε με την DeGeneres και το Μπρούσκο ήταν τυχαίο. Δεν πιστεύω ότι τυχαία πήρε κάποιος μετά από google search μια τυχαία φωτογραφία, την τύπωσε και την έδωσε στο Διαμαντή (Γιώργος Ζένιος), ο οποίος με τη σειρά του την κρατούσε και αναπολώντας μια παλιά αγάπη.

Πρέπει επιτέλους κάποιος να βγει υπεύθυνα και να δώσει τα εύσημα. Να πιστώσει την επιτυχία στη δαιμόνια παραγωγή της κυπριακής σειράς. Όλα έγιναν βάσει σχεδίου. Μετά τη μεταφορά της σειράς στην Ελλάδα, προφανώς τα παιδιά έχουν βλέψεις να πάνε και στα εξωτερικά.

Καταρχήν, στέλνουν τον εκ των παραγωγών Κούλλη Νικολάου στο Ευρωκοινοβούλιο έτσι ώστε να βελτιώσει τα εγγλέζικά του. Για τον Αντρέα Γεωργίου ούτε λόγος, ο άνθρωπος μετά και από το πέρασμα στην Αμερική έχει αξάν που θα ζήλευε ακόμα και η ίδια η Ellen.

Απ’ εκεί και πέρα, «με ποιο άλλο τρόπο θα μπορούσαμε να πουσάρουμε τη σειρά στο εξωτερικό», σκέφτονται. Συναντήσεις επί συναντήσεων, πολύωρα meetings στο μεσοδιάστημα των γυρισμάτων και… ο κύβος ερίφθη.

«Δεν ‘χρησιμοποιούμε’ την κοπελιά που παρουσίασε τα Όσκαρ;» λέει ο ένας. «Μα αυτή την ξανθή κοντομάλλα με τους χιλιάδες followers που υποσκέλισε ακόμα την Oprah;» συμπληρώνει ο άλλος. Και κάπως έτσι καταστρώθηκε το σχέδιο. «Άσε που θα διαφημίσουμε και την Κύπρο ανά την υφήλιο ως τουριστικό προορισμό», λέει ένας τρίτος, με τη φωνή να βγαίνει από την τουαλέτα.

Όλα πήγαν βάσει σχεδίου. Η Ellen DeGeneres τους βρήκε και τους χάρισε το 5λεπτο που ήθελαν. Η προέκταση που πήρε το θέμα θα βοηθήσει σίγουρα την υποψηφιότητα του Κούλλη, ενώ θα κάνει και πιο εύκολο το πλασάρισμα της σειράς στην Αμερική, απέναντι σε σειρές όπως το «The 100» και το «Game of Thrones». Άσε που δεν μου το βγάζεις απ' το μυαλό ότι και η σημερινή επίσκεψη Μπάιντεν στην Κύπρο δεν είναι τυχαία, αλλά τέλος πάντων...

Αυτό που μένει τώρα είναι να δούμε πότε θα πέσουν οι μηνύσεις. Μα είναι δυνατό; Να μην αναφέρει καθόλου την Κύπρο η DeGeneres και να λέει συνέχεια ότι πρόκειται για ελληνική σαπουνόπερα; Εντάξει, καταλαβαίνω ότι ξεγελάστηκες αφού οι Κύπριοι ηθοποιοί στη σειρά καλαμαρίζουν απταίστως, ψάξ’ το όμως λιγάκι κουκλίτσα μου. Ρίξε καμιά ματιά στα credits ή έστω στους τίτλους τέλους πριν το κανιβαλίσεις (όπως πολύ σωστά έγραψε ο Αδικημένος). Αν είναι να παίζουμε αποσπάσματα από επιτυχημένες κυπριακές σειρές για να αυξήσουμε την τηλεθέαση του show μας, τουλάχιστον να το κάνουμε σωστά.

Να δεις στο τέλος που θα μας βγει και «κούππα άπαννη» η κυρία και αντί να έχουμε εμείς πρόβλημα που μας άφησε στα αζήτητα, θα έχει αυτή για τους ασήμαντους λόγους ότι τάχα ‘μ δήθεν πήραμε την φωτογραφία της χωρίς την άδειά της ή ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία της δεν την κολακεύει και τόσο και άρα κάναμε κακό στην εικόνα της. Να μου το θυμηθείτε…


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ