Μόλις ανέβηκε online η βραβευμένη μικρού μήκους ταινία που φλερτάρει με το HBO

Το μικρού μήκους κυπριακό θρίλερ «The Midnight Shift» (Η Μεταμεσονύχτια Γραμμή), το οποίο κέρδισε το πρώτο βραβείο HBO Europe, είναι πλέον διαθέσιμο online.

 


Article featured image
Article featured image

Η μικρού μήκους ταινία του Κύπριου δημιουργού Ανδρέα Κυριάκου στην οποία βασίστηκε η ιδέα για τηλεοπτική σειρά που διακρίθηκε με το βραβείο του HBO Europe στο φετινό Φεστιβάλ Σαράγιεβο (σε πιλοτικό σενάριο του ίδιου και των Φρίξου Μασούρα και Χάρη Αγιώτη), έχει όλα τα φόντα να προβληθεί διεθνώς.

Συγκεκριμένα, όπως μας ενημέρωσαν οι ίδιοι οι δημιουργοί της, σε μια πρόσφατη συνέντευξη στη CITY {…>>> διάβασε τη συνέντευξη εδώ}, το σενάριο και το τελικό προϊόν τους βρίσκεται στα χέρια των ιθύνοντων του ΗΒΟ -το κανάλι στο οποίο προβάλλεται το Game of Thrones και μετράει αμέτρητες τηλεοπτικές επιτυχιάρες που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας σε σχέση με τη σύγχρονη τηλεόραση- και ίσως πάρει το πράσινο φως για να προβληθεί στην οθόνη του και κατ’ επέκταση στη δική σου (και σε όλο τον πλανήτη).

 



«Αυτή τη στιγμή έχουμε ανοικτή γραμμή με τα μεγαλύτερα δίκτυα του πλανήτη (HBO, Netflix, Amazon) αλλά και πολλούς άλλους παραγωγούς και κανάλια από ολόκληρη την Ευρώπη, και όχι μόνο» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Φρίξος Μασούρας, ενώ ο Ανδρέας Κυριάκου προσθέτει πως αποστολή τους είναι να βρουν το καλύτερο σπίτι για το «παιδί» τους, με απώτερο σκοπό να εμπνεύσουν και άλλους ντόπιους δημιουργούς να τολμήσουν.



Δείτε την ταινία που ανέβηκε μόλις στο ίντερνετ και σχολιάστε ελεύθερα, αφού αυτό είναι που ζητούν και οι ίδιοι. Αναμένουν feedback!

 

The Midnight Shift from Andreas Kyriacou on Vimeo.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ