Έρχονται κι άλλες βροχές στην Κύπρο;

Την Δευτέρα και την Τρίτη αναμένεται μερικώς συννεφιασμένος καιρός, σύμφωνα με το Kitasweather.

 


Article featured image
Article featured image

Κατά διαστήματα θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή κυρίως στο βόρειο μισό του νησιού.

Η θερμοκρασία σημειώνει άνοδο και θα κυμαίνεται κοντά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Την Τετάρτη και Πέμπτη αναμένεται κυρίως αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία σημειώνει άνοδο και θα κυμαίνεται ελαφρώς πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός αναμένεται μερικώς συννεφιασμένος και στα ορεινά τις απογευματινές ώρες κυρίως συννεφιασμένος.

Σε αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή.

Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή πτώση την Παρασκευή ενώ το Σαββατοκύριακο δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή.

 

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου:

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα, διαστήµατα µε ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται µε παροδικά αυξηµένη συννεφιά, η οποία ενδέχεται να δώσει τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη ελαφρά βροχή, κυρίως στα βόρεια και στο εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε παροδικά αυξηµένη συννεφιά, η οποία ενδέχεται να δώσει µεµονωµένες ελαφρές βροχές.

Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και τοπικά βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν µετά το µεσηµέρι µεµονωµένη βροχή, σε κάποιες περιοχές στο εσωτερικό και στα βορειοανατολικά.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Τετάρτη και την Πέµπτη και µικρή πτώση, την Παρασκευή.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ