Πώς θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες;

Έπειτα από ένα αρκετά βροχερό σαββατοκύριακο, αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως θα είναι πιο ήπια με λιγότερες βροχές και ίσως λιγότερο κρύο.

 


Article featured image
Article featured image

Σήμερα Τρίτη, ο καιρός αναμένεται αρχικά κυρίως αίθριος, νεφώσεις όμως που θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές και κρύο.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί έως βορειοδυτικοί 1-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, 12 έως 14 στα παράλια και 2 στην Χιονίστρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί έως νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, 23 έως 24 στα παράλια και 10 στη Χιονίστρα.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένεται κυρίως αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία σημειώνει άνοδο και θα κυμαίνεται ελαφρώς πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός αναμένεται μερικώς συννεφιασμένος και στα ορεινά τις απογευματινές ώρες κυρίως συννεφιασμένος. Σε αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή πτώση την Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή.

*Για συνεχή ενημέρωση στο kitasweather.com 

 

 

Τι προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Το απόγευµα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο µεµονωµένης βροχής. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα παράλια λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, µέτριοι, 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο παροδικά αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Πέµπτη, και µικρή πτώση την Παρασκευή και το Σάββατο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ