Μόλις κυκλοφόρησε ένα όμορφο παιδικό διήγημα που αξίζει να διαβάσεις

Τι κοινό μπορεί να έχουν ένα κουτάβι και ένα κοριτσάκι;

 


Article featured image
Article featured image

Η μεγάλη αγάπη της για τα ζώα, αλλά και η ανάγκη της για περαιτέρω ευαισθητοποίηση του κόσμου γύρω από το ζήτημα των αδέσποτων ζώων, οδήγησε την Πράξια Αρέστη στην πρώτη της έντυπη συγγραφική προσπάθεια, κυκλοφορώντας το παιδικό διήγημα «Λίζα, η Μπαλαρίνα».

Η μεγάλη της αγάπη για τον σκύλο της Λίζα, που υιοθέτησε από καταφύγιο πριν από περίπου 4 χρόνια, αποτέλεσε την έμπνευσή γι’ αυτό το συγγραφικό εγχείρημα που θέλει να δείξει πάνω από όλα ότι τα ζώα και ιδιαίτερα τα σκυλιά έχουν αισθήματα και αντίληψη που φθάνει αυτή των ανθρώπων.

Πρόκειται για ένα παιδικό διήγημα που απευθύνεται τόσο σε παιδιά αλλά και σε μεγάλους που αγαπάνε τα ζώα και έχουν μία δική τους όμορφη ιστορία να διηγηθούν για το πώς ήλθε στη ζωή τους το δικό τους αγαπημένο κατοικίδιο.

Οι εκδόσεις Φυλάτος έχουν αναλάβει την έκδοση και την προώθηση του βιβλίου το οποίο θα διατίθεται σε βιβλιοπωλεία στην Ελλάδα και διαδικτυακά ΕΔΩ.

Η συγγραφέας, θέλοντας να συνεχίσει την ενεργή της βοήθεια προς τα καταφύγια ζώων, συνεργάζεται σε αυτή την κυκλοφορία της με το Dog Valley Center, όπου μέρος των εσόδων θα πηγαίνει κάθε τρίμηνο στην αγορά τροφίμων και απαραιτήτων πραγμάτων για το καταφύγιο.

 



*Η Πράξια Αρέστη είναι δημοσιογράφος και μητέρα ενός αγοριού


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ