Ανακάλυψε τα πάντα για το μέλλον σου στην 34η Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων που διοργανώνει το British Council

Αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων που διοργανώνεται στην Κύπρο, η οποία συγκεντρώνει περισσότερους από 55 εκπροσώπους Βρετανικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων κάθε χρόνο.

 


Article featured image
Article featured image

Σκοπός της έκθεσης που διοργανώνει το British Council είναι η ενημέρωση των σπουδαστών αλλά και των γονέων σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών που θα ακολουθήσουν, τα μαθήματα που μπορούν να επιλέξουν σε όλα τα επίπεδα σπουδών, καθώς και να παρέχει πληροφορίες σχετικά με την οικονομική στήριξη και τα διαθέσιμα προγράμματα χρηματοδότησης για τις σπουδές τους.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την προβολή μιας σειράς παρουσιάσεων για δημοφιλή θέματα σπουδών όπως παρουσιάζονται από ειδικούς στον κάθε τομέα. Επιπλέον, οι φοιτητές θα λάβουν πληροφορίες και υποστήριξη για την ολοκλήρωση των αιτήσεων τους από τους συμβούλους του British Council, θα μάθουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για τους διαφορετικούς τύπους εξετάσεων που απαιτούνται καθώς και για τις επιλογές τους σε θέματα διαμονής.

Η έκθεση διοργανώνεται με την υποστήριξη των UNITE STUDENTS και του IELTS και θα είναι ανοιχτή στο κοινό από τις 15:00 έως τις 20:00. Η είσοδος στην έκθεση είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

Διοργανώνει το British Council

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου και Σάββατο 18 Νοεμβρίου

Hilton Hotel, Λευκωσία.

 

Οι επισκέπτες καλούνται να εγγραφούν ηλεκτρονικά στο www.britishcouncil.com.cy/events  για να ελαχιστοποιήσουν το χρόνο αναμονής κατά την άφιξη στην έκθεση και να λάβουν μέρος σε κλήρωση για να κερδίσουν χρήσιμα βραβεία.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το British Council στο 22585000. 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ