6 (ολοκαίνουργιες) πίτσες που θα λατρέψεις

Εσύ ποια άρτυζαν πίτσα προτιμάς;

 


Article featured image
Article featured image

Παραδοσιακή ιταλική ζύμη, ανοιγμένη στο χέρι, εξαιρετικής ποιότητας prosciutto και μοτσαρέλα κατευθείαν από την Ιταλία, αλλά και η μυστική σάλτσα μανιταριών του Ιταλού θρύλου Gennaro, είναι λίγες από τις μαγικές πινελιές που θα βρεις στις πίτσες του Jamie’s Italian.

Η νέα συλλογή άρτυζαν του Jamie’s Italian, έκανε το ντεμπούτο της στις 25 Οκτωβρίου και είναι εμπνευσμένες από τα ταξίδια του γνωστού σεφ Jamie Oliver στην Ιταλία.

 

Η «γεμάτη» Truffle shuffle

Πλούσια μπεσαμέλ με τρούφα μανιταριού, μοτσαρέλα, καραμελωμένα κρεμμύδια και αυγό ελεύθερης βοσκής, με ιταλικό τυρί Fontal, μαύρο πιπέρι και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.





Η ντελικάτη Julietta

Αυτή είναι η εκδοχή του Jamie Oliver της κλασικής Margherita, που την ονόμασε Jullietta, μιας και είναι η αγαπημένη πίτσα της γυναίκας του Jools. Οι αργοψημένες ντομάτες με φρέσκα φύλλα βασιλικού, η κρεμώδης μοτσαρέλα και η παρμεζάνα, θα ξετρελάνουν τον ουρανίσκο σας!

 

Η «καυτή» The Porkie

Αν είστε λάτρεις του κρέατος και καλοφαγάς, τότε αυτή η πίτσα είναι για σας!  Ελαφρά πικάντικη σάλτσα από φρέσκια ντομάτα και καπνιστή pancetta κατευθείαν από την Ιταλία και πικάντικο ιταλικό σαλάμι Sciacciata μαζί με μπόλικη μοτσαρέλα και λίγη ρίγανη. 

 

Η αυθεντική The Parma





Aπλή και κλασσική, αυτή η πίτσα αποτελείται από μοτσαρέλα, San Daniele prosciutto και ρόκα, γαρνιρισμένη με φρεσκοτριμμένη ​​παρμεζάνα!

 

Η εναλλακτική Funghi Misti





Σ’ αυτή την πίτσα θα βρεις διάφορους τύπους μανιταριών με τη μυστική σάλτσα μανιταριών του Gennaro, με μοτσαρέλα και τυρι Bella Lodi και νότες λεμονιού.

 

Η κλασσική The Meatball

Σε αυτή την πίτσα το 'Νduja είναι το μυστικό όπλο μας. Μαλακό, πικάντικο ιταλικό λουκάνικο 'Νduja, με νότες από τσίλι και σκόρδο, συνοδευμένο από μοτσαρέλα και τα υπέροχα κεφτεδάκια μας.

 



Διεύθυνση:

Αντρέα Αβρααμίδη 5, Έγκωμη, 2411 Λευκωσία

Τηλ: 22028939

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ