Στην Κύπρο αγαπώ… [Ο Πέτρος αποκαλύπτει]

Είναι η φωνή που ακούς κάθε βράδυ στο Ράδιο Πρώτο -μεταξύ 21.00-23.00 μέχρι σήμερα, ενώ από τις 13 Νοεμβρίου θα τον ακούς 20.00-22.00*.

 


Article featured image
Article featured image

«Ο Πέτρος είναι jazz», εντελώς τζαζ θα λέγαμε, και αυτό είναι ένα συμπέρασμα που βγαίνει αβίαστα. Μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις, τόσο αν τον ακούσεις στο ραδιόφωνο όσο και αν διαβάσεις τις παρακάτω απαντήσεις του και ειδικά σε σχέση με το τι αγαπά στην Κύπρο!

 

- Για να κάνεις ραδιόφωνο… δεν φτάνει μια καλή φωνή, καμιά δεκαριά τραγούδια και κάμποσες έρευνες για θεματολογία… Πρέπει να τσαλακωθείς, πρέπει να δημιουργήσεις εικόνες στον ακροατή, πρέπει να ξέρεις ποιον βλέπεις στον καθρέφτη.

 

- Όταν κάνεις ραδιόφωνο… με καλή μουσική, ξεπλένεις την ψυχή από τη σκόνη της καθημερινότητας (παραφράζοντας τον Berthold Auerbach).

 

- Πριν βγω αέρα… 3-4 τζούρες με μπόλικη νικοτίνη.

 

- Το βράδυ στο ραδιόφωνο… είναι γοητευτικό, ερωτεύσιμο και σίγουρα μοναχικό.

 

- Οι καλύτεροι ακροατές… δεν φορούν ούτε παρωπίδες ούτε ωτοασπίδες.

 

 

- Στην Κύπρο αγαπώ… θέλοντας και μη, το air-condition.

 

- Οι Κύπριες… τώρα πια, Η Κύπρια.

 

- Η μαγεία… είναι κρυμμένη πίσω από το μικρόφωνο.

 

- Ο Πέτρος είναι jazz… και σίγουρα αυτό που θέλεις να ακούσεις νυχτιάτικα.

 

- Η προσθήκη του Νίκου Γκαραβέλα στο πρόγραμμα του Ράδιο Πρώτο… Σκέψου ότι παίζεις Black Jack… είσαι στο 19… τραβάς χαρτί και σου έρχεται 2!

 

* Από τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου η εκπομπή «Ο Πέτρος είναι jazz» αλλάζει ώρα μετάδοσης, και από 21:00-23:00 μεταφέρεται μια ώρα νωρίτερα, δηλαδή, καθημερινά 20:00-22:00.

Θα απολαύσεις ενδιαφέρουσες νότες, αγαπημένα τραγούδια που σιγοτραγουδάμε, ιστορία, αφιερώματα και Soundtracks. Όλα στο μπλέντερ… για ένα πεντανόστιμο μουσικό smoothie!

 

Instagram: p3tr05

Facebook: Ο Πέτρος είναι Jazz

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ