Η ντροπιαστική στιγμή αυτού του άντρα που έγινε viral [και όχι άδικα]

Η ιστορία που ακολουθεί μπορεί να μοιάζει με ανέκδοτο ή φάρσα, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινή

 


Article featured image
Article featured image

Τις εικόνες του περιστατικού, όπως και την ιστορία πίσω απ’ αυτές μοιράστηκε στο διαδίκτυο η Πυροσβεστική Υπηρεσία, αφότου βέβαια απελευθέρωσε και έσωσε τον «άτυχο» άντρα.

Ο ανώνυμος πρωταγωνιστής της ιστορίας λοιπόν, φανατικός της γυμναστικής, για κάποιον άγνωστο λόγο θεώρησε ορθό να σφηνώσει το πέος του στην υποδοχή ενός μεταλλικού αλτήρα, 2,5 κιλών. Όπως ήταν αναμενόμενο, το μόριο του άντρα δεν άρχισε να πρήζεται, ένεκα της κακής κυκλοφορίας του αίματος με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της πυροσβεστικής για να το αφαιρέσουν, αφού οι γιατροί στο νοσοκομείο που είχε μεταφερθεί προηγουμένως δεν κατάφεραν να τον βοηθήσουν.

Μετά από τρεις και πλέον ώρες, όπου μεταξύ άλλων χρησιμοποιήθηκε από την Πυροσβεστική εξειδικευμένος εξοπλισμός με πριόνια και υδραυλικά εργαλεία, κατάφεραν να απελευθερώσουν το πέος και να το σώσουν από έναν πιο μόνιμο τραυματισμό ή ακόμα και ακρωτηριασμό.

Η πυροσβεστική, αφού απελευθέρωσε τον άτυχο άντρα από την Γερμανία, μοιράστηκε μια εικόνα του σπασμένου δίσκου, χαρακτηρίζοντάς το συμβάν ως το πιο περίεργο ατύχημα που αντιμετώπισε και προειδοποίησε όσους πειραματίζονται να είναι πιο προσεχτικοί.

 

Το πριν

 

 

Και το μετά

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ