«Δε νιώθετε τύψεις εσείς ρε ‘μάγκες’ που κάνετε ‘bullying’ στο διαφορετικό και θα νιώσω εγώ;»

«Σήμερα κατηγορούμαι εγώ, λόγω μιας ακόμη δήλωσης μου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού υπέρ αυτών και κατά του μοντέλου μιας κοινωνίας πράγματι άδικης για όλους τους ανθρώπους, που άσχετα με τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό θα έπρεπε να δικαιούνται την ίδια συμπεριφορά και αντιμετώπιση».

 


Article featured image
Article featured image

Ο ερμηνευτής και δημιουργός Χρήστος Δάντης, με μία ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, θέλησε να ξεκαθαρίσει για ακόμη μία φορά τη θέση του σε σχέση με την κοινωνική αδικία ενάντια σε ομοφυλόφιλους και «διαφορετικούς» ανθρώπους, ενώ παράλληλα απαντά σε όλους όσοι τον κατηγόρησαν για την στάση που τήρησε πρόσφατα απέναντι στις ρατσιστικές και ομοφοβικές δηλώσεις μίας μητέρας, κατά τη διάρκεια παρουσίας του σε ψυχαγωγική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης.

 

Αυτούσια η ανάρτηση:

«Μεγάλωσα σ’ ένα περιβάλλον (όπως όλοι μας άλλωστε), έχοντας δίπλα μου κάποιους ανθρώπους ‘διαφορετικούς’, με άλλον σεξουαλικό προσανατολισμό, ακούγοντας χαρακτηρισμούς γι’ αυτούς όπως, ‘τοιούτος’, ‘gay’, ‘χαρωπή’, ’αδελφή’, ‘συκιά’, ‘κουνιστή’, ‘ανώμαλος’, ‘πούστης’ ή ‘πούστρα’, ‘νταλίκα’, ‘αρσενικοθύλικο’ και πόσους άλλους, που δεν θυμάμαι.

Κάποιοι απ’ αυτούς τους ανθρώπους ήταν φίλοι, κάποιοι άλλοι ήταν συγγενείς.

Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν αυτοί οι άνθρωποι να φοβούνται, να κρύβονται, να διώκονται από τις ίδιες τους τις οικογένειες, από συγγενείς ή φίλους. Κάποιοι μετανάστευσαν σε άλλες συνοικίες, ώστε να είναι άγνωστοι μεταξύ αγνώστων ή σε άλλες χώρες. Κάποιοι έφυγαν σε Μοναστήρια πεπεισμένοι ότι θα τους «σώσει» η πίστη στον Θεό για την ‘αμαρτία’ τους, κάποιοι άλλοι παντρεύτηκαν κι ‘έπνιξαν’ την ανάγκη αυτή, δημιουργώντας οικογένειες με αποτέλεσμα να είναι δυστυχισμένοι αυτοί και οι γύρω τους.

Σήμερα κατηγορούμαι εγώ, λόγω μιας ακόμη δήλωσης μου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού υπέρ αυτών και κατά του μοντέλου μιας κοινωνίας πράγματι άδικης για όλους τους ανθρώπους, που άσχετα με τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό θα έπρεπε να δικαιούνται την ίδια συμπεριφορά και αντιμετώπιση.

Δε νιώθετε εσείς τύψεις ρε ‘μάγκες’ που χρησιμοποιείτε αυτούς τους χαρακτηρισμούς, τη συμπεριφορά και το λεγόμενο ‘bullying’ και θα νιώσω εγώ;  Είδατε πόσο ‘πείραξε’ η ‘επιθετική’ μου στάση ,που δεν ήταν καθόλου επιθετική; Φανταστείτε πόσο ‘πειράζει’ η δική σας!».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ