35 άνθρωποι μας λένε ποιο πράγμα που κάνει κάποιος συνάδελφός τους τούς ενοχλεί περισσότερο

Είναι εκείνες οι στιγμές που το μόνο που εύχεσαι είναι να είχες ένα τρόπο να τους εξαφανίσεις όλους από τα διπλανά γραφεία και να μείνεις απολύτως μόνος, με μοναδικό ήχο εκείνον από τα πλήκτρα του keyboard.

 


Article featured image
Article featured image

Το να συνυπάρχεις καθημερινά με άλλους, πολύ διαφορετικούς ανθρώπους με τους οποίους πρέπει όχι μόνο να συνεργάζεσαι αλλά και να ανέχεσαι τα χούγια, τις παραξενιές και τις ιδιαιτερότητές τους και αντίστροφα, ενίοτε δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Οκ, υπάρχουν οι χαλαρές στιγμές που θα κάνεις πλάκα, θα γελάσεις, θα φωνάξεις λίγο περισσότερο, αλλά όταν για παράδειγμα εσύ τρέχεις να προλάβεις το dead line και ο δίπλα βασανίζεται με το καυτό ερώτημα "αν τελικά ο πισινός της Κορινθίου ήταν φωτοσοπαρισμένος;" και ανοίγει και φιλολογική συζήτηση γι’ αυτό, τότε κάπου βαθιά μέσα σου, σίγουρα ξυπνά ο εξολοθρευτής.

Βέβαια, δεν είναι μόνο αυτά. Η αναισθησία μερικών εξαπλώνεται σε διάφορα πεδία, τα οποία μερικές φορές είναι άκρως αηδιαστικά. Όπως το να πηγαίνεις τουαλέτα, να τη μετατρέπεις σε Φοντάνα ντι Τρέβι και να πρέπει ο επόμενος να κάνει ακροβατικά για να μη λερωθεί ή το να «αρπάζεις» προϊόντα που αγόρασε άλλος και να μην έχεις καν τη στοιχειώδη ευγένεια να τον ρωτήσεις.

Και επειδή το ζήτημα είναι εξόχως σοβαρό, η διεπιστημονική ομάδα της CITY ρώτησε κόσμο και ντουνιά, ‘ποιο πράγμα που κάνει κάποιος συνάδελφός τους στο γραφείο τους ενοχλεί περισσότερο;’, πήρε τις πιο αστείες και «κάφρικες» περιπτώσεις και σας τις παραδίδει προς γνώση και συμμόρφωση.

 



 

Να κατουρούν στο σελλί της τουαλέτας τζαι να πρέπει να τα καθαρίζω εγώ για να μεν νομίσει ο επόμενος ότι εν δικά μου.

Κώστας, 28, τεχνικός υπολογιστών

 

Όταν ρουφούν ενοχλητικά τον καφέ τους, όταν μασούν τσίχλα με το στόμα ορθάνοιχτο, όταν παίζουν με το κλικ της πέννας ασταμάτητα και όταν φλυαρούν για ώρα στο τηλέφωνο. Είναι πολλά;

Μάρκος, 36, ακαδημαϊκός 

 

Να μου στέλνουν συνέχεια ερωτήσεις για σαχλογκάλοπ.

Νικόλας, 40, δημοσιογράφος

 

Δεν κάνει μπάνιο και κουτσομπολεύει!

Βασιλική, 33, δημόσιες σχέσεις

 

Το χειρότερο μου εν τα ποτήρια και τα λερωμένα που απλώς εστοιβάζαν στην κουζίνα. Πλύννε το, το γέριμο! Εν να έρτει η καθαρίστρια και να πλυννίσκει 1 ώρα ποτήρκα;

Γιώργος, 34, graphic designer

 

Εγώ έχω ένα συνάδελφο που μυρίζει απαίσια. Τούτο με ενοχλεί ρε παιδί μου. Το μόνο που ζητώ είναι να κάμνει μπάνιο. Είμαι υπερβολικός;

Αντρέας, 38, φιλόλογος

 

Να ρουφά τη μίξα του με στόμφο και ένταση άμπα τζαι μείνει κανένας που εν τον άκουσαν 

Έλενα, 30, ιδιωτική υπάλληλος

 

Όταν κουτσομπολεύει άλλους συναδέλφους, και νομίζει ότι κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι.

Γιώργος, 31, ιδιωτικός υπάλληλος



 

Όταν είναι στο γραφείο του στην άλλη πλευρά και αντί να με πάρει τηλέφωνο στο εσωτερικό να μου μιλήσει, ξεκινά και φωνάζει για να τον ακούσω.

Αντρέας, 29, ιδιωτικός υπάλληλος

 

Χτυπά επίμονα τα πόδια του στο πάτωμα.

Χρήστος, 27, γυμναστής

 

Τι να πρωτοπώ για τη συγκεκριμένη; Δεν σταματά να μιλά και μιλάει και μόνη της. Μασά τσίχλα σαν κατσίκα. Γελά δυνατά λες και είναι μόνη της στο χώρο και αναστενάζει λες και κάνει σεξ. Θέλετε κι άλλα;

Θέα, 29, διαφημίστρια 

 

Το να κλαίγεται και να παραπονιέται για όλα. Συνεχώς είναι πιεσμένη, έχει 1000 πράγματα να κάνει, κουράζεται πιο πολύ από όλους μας, είναι πιο κρίμα από όλους. Ε, σατσιή!

Κυριακή, 31, ιδιωτική υπάλληλος

 

Άμα έλειπε ο μπος, επίνναν τσιάρο μέσα και ελαλούσαν ‘άνοιξα το παράθυρο ρε’.

Αλέξης, 37, τεχνικός Η/Υ

 

Το γεγονός πως αντί να μιλά φωνάζει, με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να συγκεντρωθεί. Αλλά όταν κάποιος άλλος τύχει να το κάνει μία στις τόσες, δείχνει ξεκάθαρα πως ενοχλείται! Όταν, ενώ τα λέμε με άλλο συνάδελφο σε χαμηλό τόνο, «πετάσσεται» στην κουβέντα κάνοντας απορίες μάλιστα. Καθόλου τακτ. Επίσης το δάγκωμα των νυχιών. Σπαστικό!

Δήμητρα, 25, δημόσιες σχέσεις





Κάτι που με εκνευρίζει αφάνταστα είναι όταν μιλάνε όλοι μαζί την ώρα που μιλώ στο τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνω τι λέει ο συνομιλητής μου.

Άννα, 25, δημοσιογράφος

 

Όταν μου παίρνει τον καφέ και τις σοκολάτες χωρίς να με ρωτήσει και ο ίδιος δεν φέρνει ποτέ! Να πάρει, αλλά να μου το πει για να ξέρω να φέρω άλλα.

Ευανθία, 32, ιδιωτική υπάλληλος

 

Να φωνάζει πως και καλά έχει θεματάρα, ενώ στην ουσία το θέμα που περήφανα διαλαλεί είναι για τα σκουπίδια.

Δημήτρης, 23, δημοσιογράφος

 

Με ενοχλεί που νομίζει ότι τα ξέρει όλα.

Έμιλυ, 27, νοσηλεύτρια

 

Να σου λέει 'εσύ καλά την έχεις', απλώς και μόνο επειδή εσύ δεν κλαίγεσαι όπως αυτός.

Μαρία, 38, ακαδημαϊκός

 

Που κατεβαίνει ο άλλος με το βελούδινο κοστούμι και το λουστρίνι παπούτσι υπερπαραγωγή όπως τον Έλτον Τζων σαν να είμαστε σε οίκο μόδας στο Μιλάνο.

Ξενοφώντας, 33, Ιδιωτικός υπάλληλος

 

Με ενοχλεί η συνάδελφος μου όλη μέρα μιλά για το matcha.

Λία, 26, ιδιωτική υπάλληλος

 

Εκνευρίζομαι όταν κάνουν πηγαδάκια για κους κους και εγώ δεν ακούω.

Κυριακή, 31, πωλήτρια





Με ενοχλεί όταν εμένα έχουν πάρει φωτιά τα μπατζάκια μου γιατί πρέπει να κάνω κάτι επειγόντως και οι άλλοι μου μιλούν και δεν έχει παμό η κουβέντα!

Κούλλα, 33, δημόσιες σχέσεις

 

Να δίνει οδηγίες για κάτι πολύ απλό, με ύφος που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν σε υποτιμάει ή αν όντως δεν ξέρεις να το κάνεις σωστά;

Έλενα, 24, νοσηλεύτρια

 

Να έχει τουπέ, επειδή είναι ανώτερος και να πιστεύει ότι έχει δίκαιο σε όλα, ενώ δεν έχει, ακριβώς γι’ αυτό το λόγο.

Χριστίνα, 26, λογίστρια 

 

Μιλά δυνατά στο τηλέφωνο για τα ΠΟΛΥ προσωπικά του.

Άννα, 38, διαφημίστρια 

 

Με ενοχλούν οι πισώπλατες μαχαιριές, επειδή νομίζουν ότι έτσι θα φανούν εκείνοι καλύτεροι και πιο αγαπητοί.

Γιώργος, 35, ιδιωτικός υπάλληλος

 



Να παίρνουν πράγματα από το ψυγείο, όπως για παράδειγμα παγάκια, και να μην μπαίνουν στον κόπο να επαναγεμίσουν.

Κωνσταντίνος, 30, δημόσιος υπάλληλος 

 

Να λένε βλακείες και ανέκδοτα την ώρα που εσύ καίγεσαι και πνίγεσαι από τη δουλειά.

Μαρία, 40, δικηγόρος 

 

Αυτό που με θυμώνει περισσότερο, είναι όταν συνάδελφος θεωρεί ότι οι out of the box ενέργειες που κάνω στη δουλειά και η έξτρα προσπάθεια μου, αποτελούν προσπάθεια να τον υπονομεύσω. Και ακολούθως κινείται και υπόγεια εναντίον μου! Όχι φιλαράκο, δεν είσαι το κέντρο της γης (ή του γραφείου στην προκειμένη). Αν δεν μπορείς να με ακολουθήσεις, μείνε σπίτι και μην ψάχνεις φαντάσματα.

Γιάννης, 33, δημοσιογράφος 

 

Με ενοχλεί να ανοίγει κάποιος το συρτάρι μου και να παίρνει φαγώσιμα χωρίς να με ρωτήσει, (εκτός αν ο συνάδελφος είναι και φίλος). Επίσης, με ενοχλεί η πρωινή γκρίνια και όσοι παραλείπουν να πουν μια καλημέρα. Πες την κι ας πέσει χάμω ρε φίλε.

Άντρη, 28, ιδιωτική υπάλληλος

 

Να φταρνίζεται με το στόμα ανοικτό σε κλειστό χώρο και να κάνει και εκείνο τον άθλιο ήχο ικανοποίησης τύπου «πρέπει να με ακούσουν ως τον Άρη».

Μαρία, 36, επιχειρηματίας



 

Μου τη σπάει όταν προσπαθώ να γράψω μια πρόταση, να με διακόψει για να μου μιλήσει, να τελειώνει κι εγώ να επιστρέφω στην προτασούλα μου, και να αρχίζει ξανά την κουβέντα.

Μάριος, 28, δημοσιογράφος

 

Εγώ δεν εργάζομαι σε γραφείο, αλλά σε πιτσαρία. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι όταν κάποιος συνάδελφος «παίζει πελλό» για να βγάλουν τη δουλειά οι υπόλοιποι.

Σοφία, 24, ιδιωτική υπάλληλος

 

Να μιλούν δυνατά και να μην σκέφτονται πως οι υπόλοιποι μπορεί να θέλουν να συγκεντρωθούν και να δουλέψουν.

Νίκη, 28, τηλεφωνήτρια 

 

Να κάμνω δίαιτα τζαι να φέρνει από το σπίτι του ότι πιο τέλειο υπάρχει σε φαΐ τζαι σε γλυκό και θέλει να το ξεφορτωθεί, για να μας τζιεράσει. Έλεος! Κανένας σεβασμός στην προσπάθεια του άλλου.

Χρήστος, 26, δικηγόρος 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ