Ελένη Βιτάλη και Νίκος Ζιώγαλας μαζί στην Κύπρο

Μια συναυλία στην πρωτεύουσα που δεν πρέπει να χάσεις. 

 


Article featured image
Article featured image

Η Ελένη Βιτάλη παρουσιάζει στην Κύπρο ένα πρόγραμμα με επιλογές τραγουδιών από όλες τις μεγάλες δισκογραφικές της επιτυχίες. 

Εξαιρετικός δίπλα της στη σκηνή ο Νίκος Ζιώγαλας, φίλος αγαπημένος από τα παλιά, παρουσιάζει τις πιο γνωστές δημιουργίες του με αυτό που τον ενώνει επί δεκαετίες με την Ελένη Βιτάλη, δηλαδή την κοινή αισθητική και την κοινή ματιά για το καλό ελληνικό τραγούδι που έχει ρίζες στη Δημοτική και Λαϊκή παράδοση.

Μετά από σχεδόν 40 χρόνια πορείας, η Ελένη Βιτάλη θεωρείται σήμερα μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες τραγουδίστριες.

Με βαθιές ρίζες στη δημοτική παράδοση, στα χρόνια του ‘80 και μέσα από συνεργασίες με δημιουργούς όπως ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Τάκης Σούκας και ο Μανώλης Ρασούλης αναδείχτηκε ως μια από τις σημαντικότερες λαϊκές τραγουδίστριες της Ελλάδας.

Τραγούδια όπως το «Παίξε Χρήστο επειγόντως» το «Βάρα μου το ντέφι» ή τη «Ταχεία», σηματοδότησαν το λαϊκό προφίλ εκείνης της εποχής.

Συνοδοιπόροι μαζί τους οι εξαίρετοι μουσικοί: Στάυρος Καβαλιεράστος (μπάσο), Μανώλης Τόμπρος (τύμπανα), Κώστας Γκίτσης (πιάνο), Βαγγέλης Κονταράτος (κιθάρες) και οι κορυφαίοι σολίστες: Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο Θανάσης Βασιλάς στο μπουζούκι.

Έρχονται στην Κύπρο για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου στο Down Town Live στη Λευκωσία.

Πληροφορίες: 99810011

Χορηγός επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ