Εργασίες στο κέντρο της Λευκωσίας [από τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου]

Πόσες μέρες θα διαρκέσουν και ποιος δρόμος θα παραμείνει κλειστός για την κυκλοφορία των οχημάτων.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι θα πραγματοποιηθούν εργασίες για τη σύνδεση των υποδομών κοινής ωφελείας (ΑΗΚ, ΣΥΛ και CYTA) σε διάφορα σημεία της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, παρά το άνοιγμα Λήδρας-Ονασαγόρου.

Οι εργασίες αυτές, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, στις 10:00 το πρωί και θα διαρκέσουν μέχρι και την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου. Για το διάστημα αυτό, ο δρόμος της Κωνσταντίνου Παλαιολόγου θα παραμείνει κλειστός για την κυκλοφορία των οχημάτων.

 

Πιο κάτω αυτούσια η ανακοίνωση:

Οι εργασίες αυτές είναι αναγκαίες για τη σύνδεση και την βελτίωση των υποδομών και κατ’ επέκταση την εξυπηρέτηση των υποστατικών της περιοχής. Σημειώνεται ότι οι εργασίες θα εκτελούνται από συνεργεία, τα οποία θα εργάζονται σε συνεχές ωράριο, ώστε να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό.

Η οδός Κωνσταντίνου Παλαιολόγου θα παραμείνει κλειστή από το ύψος της οδού Θερμοπυλών και για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα ισχύσουν οι ακόλουθες ρυθμίσεις:

Η στάθμευση στη δεξιά πλευρά της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου δεν θα επιτρέπεται.

Η τροφοδοσία στην περιοχή των πεζοδρόμων την Τρίτη και Τετάρτη θα γίνεται από την οδό Αρσινόης (και όχι από την οδό Λήδρας) και από όλες τις άλλες επιτρεπόμενες εισόδους στους πεζοδρόμους τις ίδιες ώρες, όπως και καθημερινά. Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα η τροφοδοσία θα διεξαχθεί κανονικά μέχρι τις 10:00π.μ..

Η διαδρομή λ1 των μικρών λεωφορείων Λευκωσίας που περνά από την οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου – Ρηγαίνης θα τροποποιηθεί ως εξής: από την οδό Τρικούπη – Πλατεία Δώρου Λοΐζου (Κάνιγγος) – Στασίνου – Ευαγόρου – Παλιό ΓΣΠ.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας.

Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών.

Λυπούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών στην περιοχή.

Από τον Δήμο Λευκωσίας


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ