Κάτι αλλάζει σήμερα στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

Από σήμερα  Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου, στις 21:00, ξεκινά η διαδικασία των «JUDGE CUTS» στο Ελλάδα έχεις ταλέντο που προβάλει το ΣΙΓΜΑ. Μια διαδικασία  που θα οδηγήσει  στους Ημιτελικούς και στον Τελικό.

 


Article featured image
Article featured image

Στη φάση αυτή οι κριτές επιλέγουν ποιοι θα περάσουν στις επόμενες φάσεις, δίνοντας σε κάθε επεισόδιο το εισιτήριο της πρόκρισης σε πέντε διαγωνιζόμενους . Ευτυχώς, σε αυτή τη διαδικασία υπάρχει και η βοήθεια ενός ξεχωριστού guest κριτή που έχει τη δυνατότητα να πατήσει μια φορά το «GOLDEN BUZZER» και να στείλει κατευθείαν κάποιον διαγωνιζόμενο στον Ημιτελικό.

Στα επόμενα 6 επεισόδια των Judge Cuts οι κριτές βλέπουν τους διαγωνιζόμενους - που έχουν ήδη προκριθεί από τις προηγούμενες 15 auditions  - σε νέα perfomances. Τι νέο έχουν να παρουσιάσουν, πώς έχουν αξιοποιήσει τις παρατηρήσεις της κριτικής επιτροπής και ποιος θα είναι εκείνος που θα κερδίσει αμέσως τις εντυπώσεις και θα οδηγήσει τον guest κριτή να πατήσει το Golden Βuzzer.

Αφού ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις όλων, ξεκινά μια σύσκεψη μεταξύ των κριτών και του εκάστοτε guest κριτή για να καταλήξουν στους 5 συνολικά διαγωνιζόμενους – τυχερούς  που θα εμφανισθούν στην επόμενη φάση.

Μόλις τελειώσει η φάση των JUDGE CUTS, θα ακολουθήσουν οι Ημιτελικοί και ο Τελικός.

Στο πρώτο επεισόδιο των Judge Cuts, καλεσμένος Guest Κριτής ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ, Κυριακή και Δευτέρα, στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ