«Συνδέσουν ψηφιακά! Εύκολα και απλά» [έλα στο My Mall να μάθεις πώς]

Για τα οφέλη από τη χρήση των ψηφιακών τεχνολογιών θα μας ενημερώσει το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (ΤΗΕ) του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε συνεργασία με τον Super Fm 104.8, μέσω ενός δίωρου ραδιοφωνικού προγράμματος  που θα εκπέμψει ζωντανά από το My Mall Λεμεσού.

 


Article featured image
Article featured image

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, μεταξύ 11:00 και 13:00, η Εκστρατεία «Συνδέσου Ψηφιακά! Εύκολα και απλά» πάει στο My Mall Λεμεσού για μια ξεχωριστή ραδιοφωνικό live link για τις ψηφιακές τεχνολογίες.

Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του σταθμού Χριστόδουλος Μαρτάς και Μαρίνα Φιλιππίδου θα ενημερώσουν τους ακροατές για την Εκστρατεία, αλλά και για τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν από τη χρήση των ψηφιακών τεχνολογιών.

Θα συνομιλήσουν επίσης με εκπροσώπους του Τμήματος Φορολογίας για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που διαθέτουν με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, και του Κέντρου Παραγωγικότητας για τα υφιστάμενα προγράμματα απόκτησης ψηφιακών δεξιοτήτων.

Να είστε όλοι εκεί!

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση και την Εκστρατεία  «Συνδέσου Ψηφιακά! Εύκολα και απλά», μπορείτε να βρείτε στη σελίδα www.ecyprus.gov.cy και στα τηλέφωνα 22875561 και 96108454.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ