Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου η Λεμεσός θα «μυρίσει» Χριστούγεννα

Άγιος Βασίλης, ξωτικά, τραγούδια και ένα χριστουγεννιάτικο εργαστήρι θα γεμίσουν τους δρόμους της πόλης με μυρωδιές και χρώματα από την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου.

 


Article featured image
Article featured image

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου η πόλη της Λεμεσού μπαίνει και επίσημα σε χριστουγεννιάτικη διάθεση, με τη φωταγώγηση της πόλης αλλά και του εντυπωσιακού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητήριο).

Ο Δήμος Λεμεσού, ετοίμασε για φέτος ένα όμορφο εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους που λίγο πολύ, τα έχει όλα.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού θα παιανίζει κατά μήκος της οδού Ανεξαρτησίας, προς Αγίου Ανδρέου από τις 4.30μ.μ.- 5.30μ.μ, δίνοντας τη σκυτάλη αμέσως μετά στην Παιδική Χορωδία «Διάσταση» έως τις 6.00μ.μ.

Στις 6.00μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου η οποία είναι αφιερωμένη στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου στα πλαίσια της ετήσιας Χριστουγεννιάτικης εκστρατείας «Δώσε Φως σε μια Ζωή» με τη στήριξη της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Το φωταγωγημένο άρμα του Άγιου Βασίλη με τη συνοδεία των ξωτικών της Σχολής Χορού Μαρίνας Παρασκευά The Ballet House θα ξεκινήσει από τον Πεντάδρομο και θα φτάσει στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου γύρω στις 6.30μ.μ. όπου και θα μοιράσει δώρα στα παιδιά που θα τον επισκεφθούν στο εργαστήρι του.

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τραγούδια από μιούζικαλ με την Παιδική Χορωδία «Διάσταση», τον μπάσο Κυριάκο Σοφοκλέους και τη σοπράνο Μαρίζα Αναστασιάδη.

Παράλληλα από τις 5.00μ.μ. – 9.00μ.μ. θα λειτουργεί το Χριστουγεννιάτικο Παιδικό Εργαστήρι Τέχνης και Χειροτεχνίας, όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν, να δημιουργούν και να γράψουν στον Άγιο Βασίλη.

Καθόλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων στην πλατεία θα υπάρχει ταχυδακτυλουργός, ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι, και χριστουγεννιάτικες μασκότ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ