Το Κουαρτέτο Ioannou/Vafeas μας λέει γιατί αξίζει να πάμε Παρασκευή και Σάββατο στο Ριάλτο

Για το 4ο Jazz and World Music Showcase, στο οποίο εκτός από τους ίδιους θα παίξουν επίσης οι Trio Tekke & Dave De Rose, Macumba, Αλέξης Κάσινος Quartet, The Amalgamation Project / Βασιλική Αναστασίου, Free Over Four, Λοΐζος Παφίτης The Underdog και Mighty Sugarcane.


Article featured image
Article featured image


Παντού όπου πραγματοποιούνται, τα φεστιβάλ τζαζ συμβάλλουν στο να δώσουν μια σπουδαία εικόνα της πόλης στην οποία φιλοξενούνται.


«Είναι με μεγάλη χαρά που πήραμε την θετική απάντηση στην αίτησή μας  για  συμμετοχή  στο φετινό 4ο World and Jazz Music Festival στο ΡΙΑΛΤΟ!

Και είναι χαρά, αφενός γιατί το ΡΙΑΛΤΟ είναι ένας αγαπημένος χώρος για τις εμφανίσεις κάθε Κύπριου μουσικού αλλά και αφετέρου γιατί φέτος μας δίνεται μια ξεχωριστή ευκαιρία: Να παρουσιάσουμε τη νέα δισκογραφική μας δουλειά με τίτλο Bridge of Locks {...>>> διάβασε σχετική συνέντευξη εδώ: http://city.sigmalive.com/article/24193...} που κυκλοφόρησε τον Απρίλη του 2017 σε ήχους αυθεντικής τζαζ μουσικής, ένα είδος το οποίο και οι τέσσερις μας αγαπούμε ιδιαίτερα.

 



 

Δουλέψαμε με μεγάλο ενθουσιασμό γι’ αυτό το άλμπουμ και παρόλες τις πολύωρες πρόβες και εντατική δουλειά που χρειάστηκε να κάνουμε, απολαύσαμε κάθε λεπτό δημιουργίας του. Έτσι, πέρα από την κούραση ζήσαμε και πολλή χαρά δημιουργικής συνύπαρξης πράγμα το οποίο ευχόμαστε ότι θα εισπράξει και το κοινό την Παρασκευή στις 24/11/17 όπου θα εμφανιστούμε. Κάθε εμφάνιση και κάθε συμμετοχή μας είναι μια ξεχωριστή εμπειρία η οποία μας προσθέτει τόσο σε γνώση όσο και σε νέους φίλους, μουσικούς, παραγωγούς και κοινό.

Πέρα όμως από τους προσωπικούς λόγους, πιστεύουμε ότι παντού όπου πραγματοποιούνται, τα φεστιβάλ τζαζ συμβάλλουν στο να δώσουν μια σπουδαία εικόνα της πόλης στην οποία φιλοξενούνται. Και φέτος με χαρά διαπιστώνουμε ότι παρόλα τα λίγα χρόνια ιστορίας αυτού του θεσμού, έχει γίνει μια άψογη διοργάνωση που θα δώσει την ευκαιρία σε σημαντικά σχήματα της Κυπριακής Τζαζ σκηνής να προβάλουν καινούργιες δουλειές.

 



 

Έχουν επίσης σχεδιαστεί και προγραμματιστεί πολύπλευρες παράλληλες δράσεις οι οποίες αποτελούν για εμάς σημαντικά εργαλεία προβολής της δουλειάς μας και κατ’ επέκταση της έντονης δραστηριότητας που υπάρχει στο χώρο της τζαζ στον τόπο μας.

Αξίζει λοιπόν για τον πολιτισμό, το κοινό, την πόλη που το φιλοξενεί και όλους τους φορείς που κάνουν αυτή την προσπάθεια πραγματικότητα με την σταθερή στήριξη τους. Ευχαριστούμε όλους θερμά κι ανυπομονούμε να βαδίσουμε μαζί σε μια γέφυρα γεμάτη από τζαζ!».

 

Info

Παρασκευή 24 και Σάββατο 25 Νοεμβρίου, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 20.30, €10 & €6. Πληρ. 77777745.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ