Γιατί αυτή η καφετέρια απαγόρευσε την είσοδο σε όσους φορούν φόρμες;

Μια καφετέρια στη Γερμανία και συγκεκριμένα στη Στουτγκάρδη αποφάσισε να απαγορεύσει την είσοδο σε όσους φορούν αθλητικές φόρμες.  

 


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της «Deutsche Welle», η ταμπέλα που έχει αναρτηθεί στην πόρτα του καφέ «Le Theatre» απεικονίζει ένα παντελόνι φόρμας με ένα μεγάλο "χ" και τη λεζάντα «Λέμε "όχι" στις φόρμες».

«Το γεγονός ότι η ταμπέλα είναι γραμμένη μόνο στα αγγλικά καθιστά πολύ πιθανό η απαγόρευση να απευθύνεται σε τουρίστες και ειδικά σε Αμερικανούς που συνηθίζουν να φορούν άνετα παντελόνια και αθλητικά παπούτσια στα ταξίδια τους» γράφει το ίδιο δημοσίευμα.

«Υπάρχει μία τάση στη μόδα που θέλει τα πάντα να είναι πιο άνετα» τόνισε ο ιδιοκτήτης του καφέ, Stefan Gauss μιλώντας στο πρακτορείο DPA. «Πολλοί πελάτες μπερδεύουν αυτή την τάση και νομίζουν ότι μπορούν να έρθουν στο καφέ φορώντας φόρμα».

Μέσα σε λίγες ώρες από τη δημοσίευση της είδησης, ωστόσο, μία σειρά από αρνητικές κριτικές άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στη σελίδα της καφετέριας στο Facebook, η οποία τύγχανε συνήθως πολύ θετικών reviews.

Με πληροφορίες από τη Lifo  


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ