Σεξομολογήσεις #37: Είμαι μανιακός;

Article featured image
Article featured image

Γειά σου Tipster μου,

Βασικά είμαι 24 χρονών και θέλω να κάμνω παραπάνω φορές sex με τη γυναίκα μου. Πάνω κάτω και κατά μέσο όρο κάνουμε sex μια φορά κάθε δύο εβδομάδες.Το θέμα είναι ότι εγώ χρειάζομαι παραπάνω που μια φορά κάθε δύο εβδομάδες (θα ήθελα τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα).

Ο λόγος που δεν, είναι εν η κούραση της δουλειάς, που αρκούμε να σχολάσουμε και οι δυο (συγκατοικούμε) κ.τ.λ.

Το άλλο θέμα εγώ πως κάποτε αυνανίζομαι γιατί δεν αντέχω να περιμένω ως τη άλλη φορά (είπα σας τον μέσο όρο). Εν κακό; Αντιδρώ έτσι γιατί σέβουμαί την και εν θέλω να χαλάσω τούτο το όμορφο που έχουμε (είμαστε μαζί έξι χρόνια). Ένιξερω πως να το χειριστώ, να της το πω ας πούμε, να καμνουμε συχνότερα.

Α.Σ

Α.Σ. μου θέλω να σου θυμίσω πως οι άντρες δεν μιλούν πολύ. Τι να της πεις δηλαδή; «Μανίτσα μου θέλω να τον καθίσκουμε πιο συχνά γιατί κάνω sex με την ίδια συχνότητα που έκανα πριν από δέκα χρόνια»; Μερικά θέματα Α.Σ. μου, δεν είναι προς συζήτηση. Γυρνάτε κουρασμένοι από τη δουλειά και δεν είστε στο mood. Δηλαδή τι νομίζεις, πως όσοι έχουν σεξουαλική ζωή και ουχί δειγματισμό κάθε 15 μέρες, απλώνουν ζάμπα ολημερίς; Όχι κύριε. Τον τρώμε στη δουλειά (μεταφορικά) αλλά φροντίζουμε να τον τρώμε κυριολεκτικά και όμορφα και στο σπίτι.

Μην της πεις τίποτα. Την ώρα που θα βλέπετε την Ellen στο Μπρούσκο χαϊδολόγα την, κάνε της χαδάκια, μίλα της όμορφα. Θα φας χυλόπιτα; Δεν πειράζει. Κάνε της αγάπες την ώρα που πλένει τα πιάτα. Θα σε ασιχτηρίσει. Ατάραχος εσύ. Κάνει μπάνιο; Μπες και εσύ μαζί της. Δείξε της ότι θέλεις, κολάκεψέ την και θα σου κάτσει. Την ώρα που είναι δουλειά στείλε της ένα μήνυμα. Εικοσιτεσσάρων χρονών είσαι τα μαυρογέρημα και συμπεριφέρεστε σα να είστε 80! Αν σε τρώει το χέρι σου και είσαι εξίσου τεμπέλης με αυτήν, μείνε στη χείρα με τα πέντε ορφανά και ούσσου! Τι να πω η γυναίκα; Άκου εκεί να το συζητήσετε στα 24 σας! Έλεος πιον μες σε τούτη τη χώρα!

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ