Στον καταυλισμό της Κοφίνου ψάχνουν για εθελοντές

Είσαι έτοιμος να προσφέρεις;

 


Article featured image
Article featured image

Αν έχεις βρεθεί έστω και μία φορά στον καταυλισμό της Κοφίνου, μαζί με τους εθελοντές θα έχεις διαπιστώσει το πόσο σημαντικό έργο επιτελείται εκεί.

Εντούτοις, οι ανάγκες όλο και αυξάνονται με αποτέλεσμα η υφιστάμενη εθελοντική ομάδα να μην μπορεί να ανταποκριθεί επαρκώς στο έργο που καλείται να φέρει εις πέρας φροντίζοντας όλους όσοι διαμένουν στο χώρο φιλοξενίας της Κοφίνου.

Το Kofinou We Care - Volunteers' Support, μόλις χθες 26/11, ανάρτησε στο διαδίκτυο σχετική ανακοίνωση μέσα από την οποία ζητά εθελοντές από όλες τις πόλεις με βαν και φορτηγά οι οποίοι θα βοηθήσουν στη συλλογή του μεγάλου όγκου δωρεών που καταφθάνουν καθημερινά για το Κέντρο Φιλοξενίας, από όλες τις πόλεις.

 

«Αγαπητοί φίλοι, υποστηρικτές, εθελοντές, η ανταπόκρισή σας στις ανάγκες των κατοίκων του καταυλισμού Κοφίνου είναι τεράστια! Έχετε μια τεράστια καρδιά! Σας ευχαριστούμε που δίνετε, σας ευχαριστούμε που δωρίζετε, σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη! Μεγαλώνουμε την ομάδα! Χρειαζόμαστε περισσότερη βοήθεια! 

Εκπληκτική η ανταπόκρισή σας, που έχει έρθει από όλη την Κύπρο! Η Λεμεσός, η Λευκωσία, η Λάρνακα και η Πάφος δίνουν γενναιόδωρα! Ζητάμε εθελοντές, και στις τέσσερις πόλεις, για να συλλέγουν τις δωρεές και να τις αποθηκεύουν μέχρι την παράδοση, την ημέρα που είναι ανοιχτό το Κέντρο Διανομής στον καταυλισμό. 

Είμαστε συχνά στην ευχάριστη θέση να βρισκόμαστε με δεκάδες σακούλες δωρεών και τα αυτοκίνητα μας είναι συνήθως πολύ μικρά για να χωρέσουν όλα αυτά. Ζητάμε εθελοντές με βαν ή φορτηγά που μπορούν να μας βοηθήσουν να συλλέγουμε δωρεές, και από τις τέσσερις πόλεις, και να παραδίδουμε τις δωρεές στον καταυλισμό. 

Οι ημέρες κατά τις οποίες το Κέντρο Διανομής στον καταυλισμό είναι ανοιχτό, είναι ιδιαίτερα απασχολημένο. Χρειαζόμαστε εθελοντές για να βοηθούν στο Κέντρο Διανομής στον καταυλισμό, να βοηθούν τους κατοίκους και να καταγράφουν τις ανάγκες τους. Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην ομάδα θα κάνετε μια τεράστια διαφορά! 

Παρακαλούμε στείλτε μας μήνυμα στα εισερχόμενά μας στο «Kofinou we care – Volunteer’s support» Facebook page ή καλέστε μας, 99 38 33 79 Νατάσα ή 97 690 883 Άντονι», αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση. 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ