Απαγορεύουν την είσοδο στο «Βερεγγάρια» λόγω επικινδυνότητας

«Ο κόσμος πρέπει να σταματήσεις να επισκέπτεται το ξενοδοχείο ‘Βερεγγάρια’, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς μέχρι και θάνατο».

 


Article featured image
Article featured image

Σε κατάσταση ολοκληρωτικής αποσύνθεσης βρίσκεται το πάλαι πότε επιβλητικό ξενοδοχείο του Τροόδους «Βερεγγάρια» με την κατάσταση σήμερα σύμφωνα με την Πολεοδομία να έχει καταστεί επικίνδυνη.

Ήδη, εδώ και αρκετό καιρό τα Δημόσια Έργα έχουν τοποθετήσει στύλους και πινακίδα με την οποία απαγορεύουν την είσοδο, ενώ και το κοινοτικό συμβούλιο της περιοχής Προδρόμου κάνει έκκληση στους επισκέπτες να μην μεταβαίνουν στο σημείο για τη δική τους ασφάλεια.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Κοινοτάρχη του χωριού Νεόφυτο Νεοφύτου, ενημερωθήκαμε πως το εσωτερικό, κυρίως, του κτίσματος βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση με ολόκληρες πέτρες να πέφτουν από τους τοίχους.

«Εμείς ως κοινότητα δεν έχουμε εξουσιοδότηση πέραν των προειδοποιήσεων και των συστάσεων στο κοινό, αλλά ούτε και φέρουμε καμία ευθύνη. Το ξενοδοχείο είναι ιδιωτική περιουσία και ο ιδιοκτήτης έχει ειδοποιηθεί από τις αρμόδιες αρχές για την κατάστασή του και ότι πρέπει να το περιφράξει για την ασφάλεια του κοινού. Παρολά αυτά, μέχρι σήμερα δεν έχει προβεί σε κάποια ουσιαστική ενέργεια», αναφέρει ο κ. Νεοφύτου.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ