Μια απίθανη ιστορία δύο ορφανών παιδιών

Ξύπνα το πρωί και σήκωσε από το κρεβάτι τα όνειρα που ονειρεύεσαι!

 


Article featured image
Article featured image

Μετά την περσινή επιτυχία του «Μολυβένιου στρατιώτη», το Θέατρο Δέντρο επιστρέφει φέτος με μια απίθανη περιπέτεια που θα κάνει μικρούς και μεγάλους να χορεύουν μέχρι να απογειωθούν σε μαγικές φιγούρες στον αέρα!

Η Κλάρα, ένα ορφανό κορίτσι έχει το όνειρο να γίνει μπαλαρίνα. Ο φίλος της ο Πίπης έχει το όνειρο να γίνει εφευρέτης. Κόντρα σε έναν κόσμο που ακολουθεί μονάχα αριθμούς, τα δύο ορφανά παιδιά θα ακολουθήσουν την καρδιά τους και θα το σκάσουν από το ορφανοτροφείο στο Μπρίτανι, για να βρεθούν στο μαγικό Παρίσι. Εκεί, η Κλάρα θα καταφέρει να μπει στην ακαδημία μπαλέτου της Όπερας των Παρισίων και ο Πίπης να γίνει βοηθός του σπουδαίου εφευρέτη Αιφέλ. Αυτή είναι όμως μόνο η αρχή της περιπέτειας! Όταν ανακοινώνεται μια σπουδαία ακρόαση για το ρόλο της πρίμα μπαλαρίνας στη Λίμνη των Κύκνων η Κλάρα θα πρέπει να νικήσει  μια κοινωνία που χωρίζει τους ανθρώπους ανάλογα με τα χρήματά τους. Σύμμαχός της ο Πίπης που μελετώντας τα κοτόπουλα θα καταφέρει να φτιάξει ένα χαρταετό, ώστε οι άνθρωποι μια μέρα να μπορούν να ταξιδεύουν στον αέρα! Με οδηγό της την καρδιά που φωτίζει το όνειρό της, η Κλάρα θα χορέψει μέχρι να απογειωθεί σαν κύκνος σε ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα! Στο ταξίδι τους θα αντιμετωπίσουν απίθανους εχθρούς και θα συναντήσουν τους πιο παράξενους συμμάχους!

Το Θέατρο Δέντρο συνεχίζει και φέτος την προσφορά ενός ποιοτικού εκπαιδευτικού θεάτρου, με μία χειροποίητη παράσταση που φιλοδοξεί να μυήσει τους μικρούς μας φίλους στον κόσμο του χορού και των ιδεών που γεννούν τις μεγάλες εφευρέσεις και να αναδείξει τη δύναμη του ανθρώπου να αγωνίζεται και να ξεπερνά τις δυσκολίες για να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Ο αγώνας, η αγάπη, το όνειρο, η ευγενής άμιλλα, η σωστή προπόνηση, η πίστη, το θάρρος και η υγιής παιδεία είναι μερικά από τα μηνύματα που ψιθυρίζουν η Κλάρα και ο Πίπης στα παιδιά.

Σε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό, με χορογραφίες υψηλού επιπέδου και τραγούδια που θα κλέψουν τις καρδιές μικρών και μεγάλων, η Κλάρα και ο Πίπης υπόσχονται να χορέψουν μαζί σας στο μαγικό Παρίσι!

Διδακτικό, ρομαντικό και μοντέρνο παραμύθι, γεμάτο με χρώματα, μουσική, χαρά και χορό, το οποίο απευθύνεται κυρίως στα παιδιά σεβόμενο τη νοημοσύνη τους και την πολυπλοκότητα των συναισθημάτων τους.


Παιδικό Μιούζικαλ «ΚΛΑΡΑ+ΠΙΠΗΣ = ΧΟΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ»


Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων

Σάββατο στις 4.00μ.μ.: 2, 9, 16 Δεκεμβρίου και  20 Ιανουαρίου

Κυριακή στις 11.00 π.μ.: 3, 10, 17 Δεκεμβρίου και 14 & 21 Ιανουαρίου

Διάρκεια: 65 λεπτά

Στο Θέατρο Δέντρο

[Ενότητος 44 Παλουριώτισσα Τ.Κ. 1041 Ενορία Παναγίας. Λευκωσία]

Κρατήσεις: 99 520835 - 99 384606

Γενική Είσοδος: €10

Πολύτεκνοι & Συνταξιούχοι: €8 (προσκομίζοντας την ανάλογη κάρτα)

Το Σάββατο, 13 Ιανουαρίου στις 5.00μ.μ. θα δοθεί μία παράσταση στη Λεμεσό στον Τεχνοχώρο της ΕΘΑΛ.

Κρατήσεις: 25877827

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Επί έργου: Κατερίνα Λούρα

Μουσική: Χρυσή Ανδρέου

Σκηνικό - Κοστούμια: Άνδρια Ευαγόρου

Κατασκευή σκηνικού: Θεόδωρος Γεωργίου

Ζωγραφιές: Λήδα Συμεωνίδου

Σχεδιασμός φωτισμού: Χρίστος Γωγάκης

Διεύθυνση παραγωγής: Γιάννος Λούρας

Βοηθός παραγωγής: Στέφανη Πολυκάρπου

Προβολή & Επικοινωνία: Μύρω Χριστοδούλου

 

Επί σκηνής:

Παναγιώτης Μπρατάκος

Άντονι Παπαμιχαήλ

Αλέξανδρος Αχτάρ

Ειρήνη Ανδρονίκου

Πέρσια Γεωργίου

Αλίκη Ευγενίου

Κατερίνα Λούρα 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ