Ζητούνται ληστές τραπεζών για το πολιτικό κίνημα «Πλεύση Ελευθερίας»

Όσοι ενδιαφέρονται και πληρούν τις προϋποθέσεις μπορούν να συμπληρώσουν σχετικό έντυπο πατώντας ΕΔΩ.

 


Article featured image
Article featured image

Δεν είναι τρολ, δεν είναι αστείο, ούτε καν πλάκα για να γελάσουμε. Το κίνημα της γνωστής, πρώην Συριζαίας και πρώην προέδρου της Ελληνικής Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, στην προσπάθεια που ξεκίνησε για να βρει συμμάχους και υποστηρικτές για το κίνημά της, μεταξύ άλλων ζητά και «Ληστές Τραπεζών».

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για το κίνημα «Πλεύση Ελευθερίας», στην ενότητα «Θέλω να Συστηθώ» που αφορά τον κόσμο που επιθυμεί να εγγραφεί στο κίνημα, ανάμεσα στις διάφορες επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητες που μπορεί να είναι χρήσιμες στο κίνημα, υπάρχει και η επιλογή «Ληστής Τραπεζών». Προς το παρόν, δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια κάποιος από το κίνημα σχετικά με αυτή την απόφαση, αλλά θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε το λόγο που έβαλαν στις επιλογές κάτι τέτοιο. Εντύπωση προκαλεί βέβαια και η επιλογή «Παρακολούθηση», που θυμίζει, άλλες περίεργες εποχές. 

Την πρωτότυπη αυτή επιλογή του κινήματος, ανέδειξε η ιστοσελίδα Ελληνικά Hoaxes, η οποία αρχικά έκανε έρευνα για να διαπιστώσει εάν πρόκειται για Hoax είδηση, καταλήγοντας ότι τελικά οι πιο φαινομενικά hoax ειδήσεις, είναι πραγματικές.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ