Λαμβάνοντας ηλεκτρονικά τον λογαριασμό της ΑΗΚ, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο καλό κάνεις

Αν σταματήσεις να παίρνεις τον λογιαριασμό της ΑΗΚ με τον συμβατικό τρόπο, μέσω ταχυδρομείου, δεν βοηθάς μόνο το περιβάλλον.

 


Article featured image
Article featured image

Βοηθάς και πολύ κόσμο, πολλούς συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη.

Πώς γίνεται αυτό;

Με τη νέα προωθητική ενέργεια της ΑΗΚ «Έλα και συ με το ρεύμα».

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εγγραφείς στην ιστοσελίδα της AHK πατώντας ΕΔΩ και να ζητήσεις να λαμβάνεις τον λογαριασμό σου ηλεκτρονικά (e-Bill).

Έτσι, θα έχουν στην ΑΗΚ άμεση και καλύτερη οργάνωση των εξόδων τους και μέσα από την εξοικονόμηση χαρτιού, θα συμβάλουν στη προστασία του περιβάλλοντος.

Παράλληλα, για τα επόμενα δύο χρόνια, η ΑΗΚ θα προσφέρει τα χρήματα που εξοικονομούνται από την εκτύπωση και ταχυδρομική αποστολή του λογαριασμού των πελατών που θα επιλέξουν την Υπηρεσία e-Bill, σε ένα από τα πιο κάτω Παγκύπρια Φιλανθρωπικά Ιδρύματα: 

-Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου

-Κοινότητα Αγίου Λουκά του Ιατρού

-Παγκύπριος Σύνδεσμος Ένα Όνειρο Μια Ευχή

-Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες

-Φιλανθρωπικό Σωματείο Βαγόνι Αγάπης

-Europa Donna Κύπρου

Οι Σύνδεσμοι αυτοί με προσφορά σημαντικού έργου στο νησί μας, έχουν καταξιωθεί στη συνείδηση της Κυπριακής Κοινωνίας και έχουν κερδίσει τον σεβασμό της.

Εγγραφή στην Υπηρεσία e-Bill μπορεί να γίνει και συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο σε οποιοδήποτε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της ΑΗΚ.

Η προωθητική αυτή ενέργεια της Διεύθυνσης Προμήθειας της ΑΗΚ, αποτελεί μια κοινωνική πρωτοβουλία που στόχο έχει τη στήριξη των συνανθρώπων μας αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος.


Έλα κι εσύ λοιπόν στη νέα εποχή της ΑΗΚ, έλα και συ με το ρεύμα!



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ