Μάθε τα πάντα για τη μουσική του θεάτρου

Ένα τριήμερο εργαστήρι με τίτλο «Music as a Chariot» από τον καταξιωμένο καθηγητή Richard K. Thomas, θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 11, μέχρι και την Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό.

 


Article featured image
Article featured image

Το εργαστήρι θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν τις συνέπειες της χρήσης της μουσικής για να μπορούν να μεταφέρουν το κοινό στον κόσμο του θεάτρου.

Στo «Music as a Chariot» θα μάθεις για τις διαφορές μεταξύ μουσικής σύνθεσης ως αυτόνομης τέχνης και ως μέσο για την υποκίνηση συναισθημάτων και το χειρισμό της αντίληψης του χρόνου από θεατρικό κοινό.

Πρόκειται για μια θαυμάσια ευκαιρία για συμμετέχοντες που ενδιαφέρονται να διερευνήσουν τη σχέση μεταξύ της δημιουργίας των ηχητικών αποτελεσμάτων και του κοινού που τις βιώνει.

Επαγγελματίες από ένα ευρύ φάσμα μέσων ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου του θεάτρου, του κινηματογράφου και του βίντεο, καθώς και τα βιντεοπαιχνίδια και πολλά διαφορετικά επαγγέλματα, έδειξαν ενδιαφέρον συμμετοχής σε ανάλογα σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν στο παρελθόν.

Το τριήμερο εργαστήρι διοργανώνει το Κυπριακό Κέντρο Σκηνογράφων, Αρχιτεκτόνων και Τεχνικών Θεάτρου.

Για εγγραφές: 99 649 609, info@eventpro.com.cy 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ