Μάθαμε τι συζητάνε οι γυναίκες κάθε φορά που πάνε μαζί τουαλέτα [από τις ίδιες το μάθαμε]

Η απορία μας, για να είμαστε ντόμπροι, αφορούσε στο γιατί οι γυναίκες σχεδόν κάθε φορά επιλέγουν να πηγαίνουν τουαλέτα με παρέα, ακόμα και σε περιπτώσεις που η μοναδική κοπέλα που βρίσκεται στο τραπέζι είναι άγνωστη.

 


Article featured image
Article featured image

Αλλά, επειδή αυτό το έχουμε ξαναδεί και δεν είναι τόσο αδιάκριτο όσο θα επιθυμούσαμε, σκεφτήκαμε να ρωτήσουμε τις γυναίκες τι κάνουν όταν πάνε μαζί στην τουαλέτα. Τι συζητάνε εκεί, το οποίο δεν μπορούν να το ακούσουν οι υπόλοιποι της παρέας; Γιατί τόση μυστικοπάθεια;

Πήραμε, λοιπόν, το θάρρος, και ρωτήσαμε 17 γυναίκες, ζητώντας τους να σπάσουν την ομερτά και να μας αποκαλύψουν τι ακριβώς λένε και κάνουν όταν «πάνε για φρεσκάρισμα».

 

«Όταν δύο φίλες θα πάνε μαζί στην τουαλέτα να ξέρετε ότι δεν είναι επειδή έχουν σπάσει οι φούσκες τους. Είναι για να πούμε κάτι δικό μας. Μακριά από άντρες και ποδόσφαιρα. Το πιο πιθανό είναι για να σχολιάσουμε κάποιαν ή κάποιον ή για να μιλήσουμε για εσώρουχα μπορεί και να τα δείξουμε η μία της άλλης (π.χ ένα νέο σουτιέν) και σίγουρα για make-up»

Μίνα

 

«Τίποτα, απλώς περιμένουν η μία την άλλη. Βασικά, το θέμα της τουαλέτας είναι λίγο περίεργο διότι εγώ αν θα πάω με άλλη στην τουαλέτα, σημαίνει ότι θέλουμε και οι δύο να κάνουμε την ανάγκη μας και όχι απλά για κουβέντα»

Κούλλα

 

«Κόρη, φαίνεται το βρακί μου;»

Σεσίλια

 

«Κόρη, είδες την τζίνη τι φορεί; Εν της πάει!»

Στέλλα

 

«Συνήθως η συζήτηση κινείται γύρω από το εάν 'ξεθώριασε' το κραγιόν ή αν χάλασε το μαλλί...Ίσως όμως να υπάρξει και λίγο κουτσομπολιό καθώς επίσης και για να πούμε κανένα μυστικό»

Αννίτα

 







«Ούφου! Εκόψαν με τα παπούτσια μου. Εν αντέχω τα τακούνια»

Παναγιώτα



«Τα πάντα συζητάμε. Από το τι μας έκανε ο άντρας/αγόρι μας, ή τι θα μαγειρέψουμε την επόμενη ημέρα. Για το αν μας την πέφτει ο τύπος στο μπαρ και φυσικά αν η πίσω όψη μας, δείχνει καλή και στρουμπουλή!»

Έμιλι

 

«Μα τι ωραίος ο DJ! Να σταθούμε δίπλα του;»

Κατερίνα



«Τούτος ο καθρέφτης προσθέτει κιλά. Είμαι σε διατροφή by the way»

Πηνελόπη

 

«Συνήθως πάω μόνη μου στην τουαλέτα. Δεν έχω το ‘κόλλημα’ να θέλω παρέα. Τώρα αν τύχει να πάω με φίλη μου σίγουρα κάτι θα σχολιάσει η μια στην άλλη για τα ρούχα της ή κάτι που φορεί και εν ωραίο. Αν είναι ωραία και η τουαλέτα το πολύ να πούμε και μια κουβέντα για το γούστο του μαγαζιού!»

Άντρη

 

«Τίποτε ιδιαίτερο. Μπορεί κάποτε να συζητήσουμε κάτι για το οποίο δεν βρήκαμε ώρα προηγουμένως και δεν μπορούμε να το πούμε μπροστά σε τρίτους»

Μαρίνα

 

«Γιατί δεν με βλέπει; Εγώ πάντως βλέπω τον συνέχεια και στέκομαι ακριβώς απέναντι του»

Στυλιάνα

 

«Νύσταξα. Να μείνουμε για ακόμη λίγο και να την κάνουμε;»

Μαρίνα

 

«Κόρη έλα να φκάλουμε selfie. Τέλειος ο καθρέφτης!»

Σάββια

 

«Έχετε σερβιέτα μαζί σας;»

Δήμητρα - Μαρία

 

«Οι γυναίκες όταν πάμε μαζί τουαλέτα, συζητάμε για διάφορα θέματα. Αν ‘έκατσε’ το μαλλί, αν χάλασε το μέικ-απ. Φυσικά θα κουτσομπολέψουμε την διπλανή μας, και εννοείται ότι όλα αυτά γίνονται την ίδια ώρα που φρεσκάρουμε το πρόσωπο μας»

Νίκη

 

«Αν είναι φίλη πρώτου βαθμού, συνήθως λέμε η μία στην άλλη τι να διορθώσει στο μαλλί, το μακιγιάζ ή στα ρούχα της πριν επιστρέψουμε στο τραπέζι. Αν είναι κάποια που απλά βρεθήκαμε σε κοινή παρέα συνήθως σχολιάζουμε το ντεκόρ του μαγαζιού και το αν είναι καθαρός ο χώρος της τουαλέτας. Αυτά. Τίποτα το μεμπτό, τίποτα το επιλήψιμο ή το κατακριτέο»

Μαρία


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ