Μάθε πού και πότε μπορείς να δεις το Cock

Μετά την παράσταση στο Ριάλτο στις 29 Νοεμβρίου και την ακυρωθείσα παράσταση της Σωτήρας (θα γινόταν σήμερα, Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου), μάθε πού αλλού και πότε θα παρουσιαστεί το πολυσυζητημένο έργο του του Βρετανού θεατρικού συγγραφέα Μάικ Μπάρτλετ.

 


Article featured image
Article featured image

«Δεν πρόκειται για ένα γκέι θεατρικό έργο, δεν είναι μία παράσταση που έρχεται να αντιταχθεί απέναντι στον κοινωνικό αποκλεισμό των ομοφυλοφίλων, αλλά για τον Μπάρτλετ όλα αυτά είναι ήδη ισχύοντα και δεδομένα. Το έργο πραγματεύεται την ελευθερία του κάθε ανθρώπου να μπορεί να αποφασίζει να ακολουθήσει αυτό που έχει μέσα στην καρδιά του. Αυτό που πραγματικά θέλει η καρδιά του». Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων στην κριτική του στο Time Out Cyprus o συνάδελφος Μιχάλης Χριστοδούλου {…>>> διάβασε ολόκληρη την κριτική εδώ: http://www.timeoutcyprus.com/article/27773}.

Σε σχέση με τις εναπομείνασες παραστάσεις, εκτός από την παράσταση που θα δοθεί στη Λάρνακα, στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου (ώρα 20.30), αλλά και την ακυρωθείσα ή αναβληθείσα παράσταση στην Ελ. Αμμόχωστο, συνεχίζονται επίσης οι τακτικές παραστάσεις στη Λευκωσία, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο (στις 20.30), στο Θέατρο ΘΟΚ, στη Νέα Σκηνή, μέχρι και τις 13 Ιανουαρίου 2018.

 



Να υπενθυμίσουμε ότι το έργο είναι κατάλληλο για θεατές άνω των 18 ετών, ενώ η παράσταση στις 21 Δεκεμβρίου, στη Λευκωσία, θα είναι με αγγλικούς και τουρκικούς υπέρτιτλους.

 



ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση: Κατερίνα Ευαγγελάτου

Σκηνοθεσία: Κώστας Σιλβέστρος

Σκηνικά - Κοστούμια: Μαρίνα Χατζηλουκά,

Μουσική: Θοδωρής Οικονόμου

Κίνηση: Αλέξης Βασιλείου

Σχεδιασμός φωτισμών: Σταύρος Τάρταρης

Βοηθός Σκηνοθέτις: Τζωρτζίνα Τάτση

 

Παίζουν: Προκόπης Αγαθοκλέους, Κώστας Καζάκας, Σοφία Μαρία Κικιλίντζια, Ανδρέας Τσέλεπος

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ