Στο νέο κατάλογο με μπίρες του Moondog’s υπάρχουν ακόμα περισσότεροι θαμώνες του μαγαζιού

Και φυσικά, ακόμα πιο πολλές μπίρες.

 


Article featured image
Article featured image

Άλλη μια μεγάλη μέρα για το Moondog’s έφτασε. Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στις 9 το βράδυ, το Moondog’s γιορτάζει τα τέταρτα γενέθλιά του παρουσιάζοντας το «The Beer Catalogue, Second Edition».

Πριν από ένα χρόνο παρά μία μέρα ακριβώς, το Moondog’s παρουσίασε για πρώτη φορά ένα μοναδικό κατάλογο μπύρας που περιλάμβανε περισσότερες από 150 διαφορετικές μπίρες και έχοντας για μοντέλα θαμώνες του. Έναν κατάλογο (ή καλύτερα βιβλίο) μπίρας που ο κόσμος αγάπησε και αξιοποίησε για να γνωρίσει καλύτερα τον τεράστιο κόσμο της μπύρας.

Φέτος, τον καθιερώνει προχωρώντας στην επανέκδοσή του, με περισσότερες μπίρες, πάνω από 200, και με τη συνεργασία περισσότερων θαμώνων του Moondog’s.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για τη δημιουργία του καταλόγου χρειάζονται πάνω από 6 μήνες δουλειάς, η συνεισφορά πολλών ατόμων, πολλή όρεξη και άφθονη μπίρα!

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, λοιπόν, στις 9 το βράδυ, ραντεβού για ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων με δωρεάν μπίρες, μουσική από τους BigMoNik και φυσικά την παρουσίαση του «The Beer Catalogue, Second Edition».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ