Έλληνες αθλητές της διπλανής πόρτας φωτογραφίζονται (και πάλι) σχεδόν γυμνοί

Το NSFW ημερολόγιο επέστρεψε για δεύτερη χρονιά και είναι ακόμη καλύτερο.

 


Article featured image
Article featured image

Το ιδιαίτερο αυτό project «Greeks Come True», ξεκίνησε μόλις πέρσι φωτογραφίζοντας αρρενωπούς, όμορφους και σέξι Έλληνες στα πρότυπα ξένων αντίστοιχων ημερολογίων και η τρελή επιτυχία που σημείωσε, έσπρωξε τους εμπνευστές του στη δημιουργία δεύτερου επετειακού ημερολογίου.   

Σκοπός του project, είναι να τιμήσει την «ευαίσθητη πλευρά της ελληνικής αντρικής ομορφιάς» και σε αυτό πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο 14 επαγγελματίες και μη αθλητές από όλη τη χώρα.

Στο «Greeks Come True 2018» ποζάρουν αληθινοί άνδρες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, όλοι έτοιμοι να αφεθούν φέτος μπροστά στον φακό του Βαγγέλη Κύρη, του θρυλικού φωτογράφου, παγκοσμίως γνωστού για το μοναδικό του έργο που συνδυάζει εικόνες και στοιχεία από το παρελθόν με μια σύγχρονη και καινοτόμα αισθητική για ένα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα που σαγηνεύει και δίνει περεταίρω τροφή για σκέψη και συζήτηση.

Στις σελίδες του φετινού ημερολογίου θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε την ιδιαίτερη καθημερινότητα τους σε ένα αυθεντικό πύργο του Σαρωνικού που χρονολογείται από το 18ο αιώνα.   

Γυμνά σώματα, χωρίς καμία λογοκρισία, μπλέκονται μέσα σε τοπία που πλέον ανήκουν σε μια άλλη εποχή. Με τρόπο περίτεχνο, σχεδόν ποιητικό, ο Κύρης καταφέρνει να αποτυπώσει σε κάθε φωτογραφία το δικό του όραμα για το Ελληνικό ανδρικό κάλλος και μαζί να μας προσφέρει μια πληθώρα συναισθημάτων που σίγουρα θα εκπλήξουν ακόμα και όσους πιστεύουν πως τα είχαν δει όλα τη πρώτη φορά».

 































Με πληροφορίες από LIFO 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ