Οι Ροζ Ακρίδες είναι ό,τι πιο «βρώμικο» κυκλοφορεί στο YouTube αυτή τη στιγμή

Φιλική συμβουλή: Εάν είσαι στο γραφείο, μην πατήσεις το play χωρίς ακουστικά.

 


Article featured image
Article featured image

Αν σου έλεγαν γι’ αυτό το groupακι χωρίς να ακούσεις τη δουλειά τους, μάλλον θα δυσκολευόσουν να πιστέψεις την ύπαρξή του. Βέβαια, και τώρα που θα ακούσεις ένα μέρος από το έργο τους, και πάλι θα δυσκολευτείς να πιστέψεις ότι είναι πραγματικοί.

Οι Ροζ Ακρίδες, που αποτελούνται από δύο αγόρια και ένα κορίτσι, από το 2012 που ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στο Youtube, έφτιαξαν μερικές από τις πιο πρόστυχες και βρώμικες διασκευές τραγουδιών, παρωδώντας στην ουσία πολύ γνωστά ελληνικά τραγούδια.

Για να είμαστε ειλικρινείς, το αποτέλεσμα, πλην μερικών εξαιρέσεων, δεν είναι εύκολο. Όχι, τόσο λόγο πουριτανισμού, αλλά επειδή το αυτί μας δεν συνήθισε σε τέτοια «ακούσματα» και ιδίως όταν αυτά προέρχονται από μία γυναικεία φωνή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στον Άρη Δημοκίδη και στα «Μικροπράγματα» ανέφεραν ότι όντως στα κομμάτια τους βρίζουν πολύ και χυδαία, γι’ αυτό και όποιος τα ακούει πρέπει να τα ακούει με χιούμορ και καλή διάθεση, διαφορετικά δεν θα μπορέσει να τα ανεχτεί. «Δεν κρύβεται καμία δεύτερη σκέψη και πίσω κείμενο πίσω από την απόφασή μας. Το κάνουμε τελείως πεζά, επειδή είναι αστείο, διαφορετικό, ένας τρόπος σαρκασμού των διαφορετικών καταστάσεων τις οποίες πραγματευόμαστε, αλλά και αυτοσαρκασμού».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ