8 μουσικά events (parties) για το βράδυ των Χριστουγέννων

Βάλε χρυσά, βάλε λαμέ και πάμε να το κάψουμε!

 


Article featured image
Article featured image

Πιο κάτω θα βρεις ότι είναι προγραμματισμένο για το μεγάλο βράδυ της 25ης Δεκεμβρίου. Όχι πριν, όχι μετά. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

 

1.

Στο Ammos Beach Bar, στο Μακένζι, θα επιστρέψει ο ζωντανός θρύλος που περπάτησε στο φεγγάρι της παγκόσμιας showbiz, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης στο πολυπληθές, φανατικό κοινό του.

Ο λόγος φυσικά για τον καταρράκτη της έντασης, Tonis Sfinos, ο οποίος έρχεται ως χριστουγεννιάτικο δώρο για μια αξέχαστη βραδιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 24828844

Εισιτήριο: €20 με 2 δωρεάν ποτά

 

 

2.

Στο Red, στην παλιά Λευκωσία, θα παρουσιαστεί μια ενδιαφέρουσα και άκρως διασκεδαστική παράσταση με κιθάρες, βιολιά, λαούτα και τύμπανα και πολλά ωραία τραγούδια.

‘Δεν αφήσαμε τίποτα όρθιο στο πρόγραμμά μας, ακριβώς γιατί το επιτρέπει και το θέλει η μέρα. Θα παίξουμε τραγούδια για κέφι, για χορό, για ποτό, για τους φίλους! Τραγούδια από Gadjo Dilo, Δεληβοριά, Μαρίζα Ρίζου, Πορτοκάλογλου και εννοείται για το φινάλε τραγούδια κυκλωτικά, να κρατήσουν οι χοροί’, αναφέρει στο Time Out Cyprus η Άννα Χρυσάνθου, η οποία δίπλα της θα έχει τους Δημήτρη Καζάνη στο βιολί και στο πιάνο, Άλκη Δήμο στο λαούτο και μπάσο και Σωτήρη Μαυρονάσιο στα τύμπανα.

Πληροφορίες: 99059257, 96245929

Εισιτήριο: €10

 

 

3.

Στο Coloseo, στη Λεμεσό, θα γίνει το έλα να δεις! Τρεις διασκεδαστές ενώνουν δυνάμεις και υπόσχονται διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι Γιώργος Τσαλίκης, Ελένη Χατζίδου, Γιάννης Κρητικός θα τα σπάσουν ανήμερα τα Χριστούγεννα αλλά και Παραμονή Χριστουγέννων.

Πληροφορίες και κρατήσεις: 99994040

 

 

4.

Το Pavilion προσφέρει στους πελάτες του τρεις χριστουγεννιάτικες μαγευτικές βραδιές, γεμάτες διασκέδαση, με τον τίτλο «Pavilion όπως παλιά».

Η Φανή Δρακοπούλου μαζί με την ορχήστρα της, πλαισιωμένη από δύο κύπριους καλλιτέχνες, την Σταυρούλα Μιχαήλ και τον Γιάννη Θεοτόκη, θα διασκεδάσει το κοινό τα Χριστούγεννα, αλλά και τη βραδιά πριν και τη βραδιά μετά από αυτά.

Κρατήσεις: 22322222

Τιμές: €30 (με φαγητό και απεριόριστο κυπριακό ποτό ή φαγητό και ένα μπουκάλι ουίσκι ή βότκα ανά 4 άτομα) ή €25 (χωρίς φαγητό).

 

 

5.

Το Savino Live προτείνει ένα Xmas Day Party με electro swing και party music.

Στα decks θα βρίσκεται ο DJ Monti Liani, κάνοντας κατάσταση όπως μόνο αυτός γνωρίζει.

Πληροφορίες: 99860304, 99426011

 

 

6.

«Όταν μία βραδιά είναι γεμάτη διασκέδαση και έχει πρωταγωνιστή έναν ιδιαίτερα αγαπημένο ερμηνευτή, τότε επιβάλλεται να επαναληφθεί!» αναφέρει το κείμενο του Οpa Opa Club.

Το βράδυ των Χριστουγέννων απαιτεί χορό, γλέντι και όμορφη ατμόσφαιρα, εξ ου και η Λεμεσός διασκεδάζει με Πάνο Καλίδη και Άννα Ηρακλέους!

Κρατήσεις: 95 56 00 56

 

 

7.

Στο Vinylio wine etc φοράνε τα αστραφτερά τους (γιατί ούτως ή αλλιώς είναι μεγάλες φίρμες, λένε), ανάβουν τα κεριά τους και ανοίγουν το κελάρι με τα σπουδαία κρασιά.

Μαζί τους θα έχουν ότι πιο γιορτινό, τους MaryLoo & Εκείνος, οι οποίοι θα τραγουδήσουν ασματάκια γιορτινά και αγαπημένα.

«Και για να τα θυμόμαστε αυτά τα Χριστούγεννα, από το κελάρι μας θα σας κεράσουμε παλαιωμένες κουμανδαρίες, γλυκούς οίνους και χειροποίητα γλυκά!

Κρατήσεις και πληροφορίες 99300430

 

 

8.

Για το Avalon Live τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι… κρητικά!

Στο μαγαζί θα συνυπάρξουν επί σκηνή οι Γιώργης Ζαχαρουδάκης και Μύρων Παπαδογιάννης, σε μια βραδιά φουλ στη διασκέδαση.

Κρατήσεις: 24400990, 99303727


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ