Ο πιτσιρικάς που ξεσπά και γίνεται σύμβολο κατά του bullying

Ο μικρός Keaton από το Τενεσί, ο οποίος έπεσε θύμα σχολικού εκφοβισμού, πήρε τη μεγάλη απόφαση να βγει να μιλήσει για όλα όσα περνάει στο σχολείο του.

 


Article featured image
Article featured image

Με αυτή του την κίνηση-πράξη, κινητοποίησε πολύ κόσμο που έσπευσε να του στείλει μηνύματα υποστήριξης.

Την ανάρτηση στο facebook έκανε η μητέρα του μικρού όταν πήγε να τον πάρει την περασμένη βδομάδα από το σχολείο. Λίγες ώρες νωρίτερα ο μικρός φοβόταν να πάει στο μεσημεριανό φαγητό. Και αυτό γιατί κάποιοι άλλοι μαθητές τον είχαν περιλούσει με γάλα και τον είχαν κοροϊδέψει για τα σημάδια στο πρόσωπό του, τα οποία του έμειναν έπειτα από μια εγχείρηση αφαίρεσης όγκου.

«Από περιέργεια, γιατί το κάνουν. Ποιο το νόημα; Ποια η απόλαυση που παίρνουν; Είναι επίπονο. Δεν είναι εντάξει», ακούγεται να λέει ο Keaton με δάκρυα στα μάτια, με τη μητέρα του να τον ρωτά τι ακριβώς υπομένει από τους συμμαθητές του. «Με κοροϊδεύουν για τη μύτη μου, με λένε άσχημο, λένε πως δεν έχω φίλους. Μου ρίχνουν γάλα πάνω μου».

«Πιστεύεις ότι αυτό συμβαίνει μόνο σε εσένα;», τον ρωτά η μητέρα του: «Θα έλεγα πως είναι και άλλα παιδιά. Δεν είναι εντάξει να το κάνει κάποιος αυτό. Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί και δεν πρέπει να τους ασκείται κριτική γι’ αυτό. Δεν είναι δικό τους λάθος». συνεχίζει ξεσπώντας σε πιο έντονα κλάματα.

Κλείνοντας, ο Keaton δείχνει πως είναι αισιόδοξος. «Είναι δύσκολο, αλλά πιθανότατα όλα θα γίνουν καλύτερα μια μέρα».

 


 

Και μετά απ’ αυτό, τα μηνύματα υποστήριξης -επωνύμων και μη- στο twitter άρχισαν να πέφτουν βροχή.

 


 


Πηγή: TVXS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ