Διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου στα social media για το Voice

Ο λόγος; Η πρόκριση των 3 Κυπρίων στον τελικό του παιχνιδιού.

 


Article featured image
Article featured image

Στον πρώτο ημιτελικό του VOICE που ολοκληρώθηκε την Τετάρτη, από τους 4 παίκτες που πέρασαν στον τελικό οι 3 είχαν καταγωγή από Κύπρο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη Χριστοδούλα Τσαγγαρά και τον Στέλιο Ιωακείμ από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, αλλά και τη Φανή Ζιώχου της ομάδας της Έλενας Παπαρίζου.

Αυτή η εξέλιξη, η πρόκριση δηλαδή των 3 Κύπριων τραγουδιστών, φαίνεται πως δεν άρεσε σε κάποιους χρήστες των κοινωνικών δικτύων.

Και κάπου εκεί ξέσπασε... διπλωματικό επεισόδιο σε Facebook και Twitter, αφού ορισμένοι υποστήριξαν ότι οι Κύπριοι τηλεθεατές-ψηφοφόροι ενδεχομένως να μην ψηφίζουν με αντικειμενικά κριτήρια παρά μόνο με το κριτήριο της καταγωγής. Αυτά κι αν είναι ακαθώδη ζητήματα στα οποία πρέπει να αναλωνόμαστε!

 


 


 


 


 


 


 


 


 

Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα έπαιξε και αυτό...

 


 

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι οι 8 παίκτες που κατάφεραν να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη Τετάρτη είναι: από την ομάδα του Σάκη, οι Στέλιος Ιωακείμ, Χριστοδούλα Τσαγγαρά και Δημήτρης Θεοδοσιάδης, από την ομάδα του Κωστή κατάφεραν να προκριθούν οι  Γιώργος Ζιώρης και Κωνσταντίνα Κατσογιάννη, ο Πάνος Μουζουράκης με τις Μαρίνα Κυριαζοπούλου και Δέσποινα Λεμονίτση διεκδικεί τη νίκη  ενώ η Έλενα Παπαρίζου πάει τελικό με τη Φανή Ζωχιού.

 

Δες ΕΔΩ όλους τους παίκτες


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ