Μάθε τι θα γίνει στις 27 Δεκεμβρίου στη Λευκωσία

Αυτές τις γιορτές, η Λευκωσία υποδέχεται 2 παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες στο χώρο της Reggae και R&B μουσικής.

 


Article featured image
Article featured image

Σε μια ανεπανάληπτη συναυλία στο Down Town Live, με την party animal υπογραφή της ομάδας του Scarabeo.

Στις 27 Δεκεμβρίου, οι θρυλικές φωνάρες και μελωδίες των Million Stylez από τη Σουηδία και του Yung από τους Calli Swag District από τις Η.Π.Α, ενώνουν τις δυνάμεις τους με 10 κορυφαίους Κύπριους R&B &ReggaeDJs που κατέκτησαν τα decks και τις καρδιές μας με άπιαστο ταλέντο, για μια βραδιά που υπόσχεται ασταμάτητο χορό και πρωτόγνωρες για την Κύπρο, ερμηνείες.

Το Shark Energy Drink παρουσιάζει 12 Χρόνια Scarabeo

Οι δύo headliners, με επιτυχίες όπως το Teach me how to Dougie και το Miss Fatty φέρνουν μαζί τους επιρροές από κλασικό και fusion reggae από τη Νότια Αμερική και Καραϊβική, επαναστατική διάθεση από τις αστικές περιοχές των ΗΠΑ, την Ιαμαϊκή και Αφρική και χορευτικό upbeat RnB και Dancehall.

Το δίκτυο του Σκαραβέου, που ζει δυναμικά ανάμεσα σε γενιές Λευκωσιατών (και όχι μόνο) ενωμένο μέσω της αγάπης για καλή μουσική και εναλλακτικά events, γιορτάζει τα δωδεκάχρονα του, συνεχίζοντας να συναρπάζει με νέες προτάσεις για πραγματικά αξέχαστες στιγμές. Η φοβερή εμπειρία της τεράστιας αυτής διπλής συναυλίας, θα συμπληρώνεται με φοβερό μιξάρισμα και beats από δικά μας, ντόπια ταλέντα και άλλες πολλές εκπλήξεις και πρωτότυπα performances, που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη με το αληθινό Scarabeo πνεύμα. 

Τηλέφωνο: 99810011

Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε ΕΔΩ.

Χορηγός επικοινωνίας: City Free Press


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ