Ποιες μέρες θα βρέξει στην Κύπρο;

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές μικρής διάρκειας, κυρίως στα δυτικά, βόρεια και ορεινά/ημιορεινά, σύμφωνα με το Kitasweather.

 


Article featured image
Article featured image

Από το μεσημέρι και μετά αναμένονται μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νότιοι-νοτιοανατολικοί ασθενείς 1-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στους 3-6 βαθμούς πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, 21 έως 22 στα παράλια και 14 στη Χιονίστρα.

Το βράδυ ο καιρός αναμένεται κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί έως νοτιοανατολικοί 1-2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, 12 έως 14 στα παράλια και 8 στη Χιονίστρα.

Τη Δευτέρα ο καιρός αναμένεται κυρίως συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τρίτη αναμένεται συννεφιασμένος καιρός με λίγες τοπικές βροχές, κυρίως το πρωί. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή πτώση.

Την Τετάρτη, παροδικά αυξημένες νεφώσεις δεν αποκλείεται να δώσουν ακόμα λίγες μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή σε σχέση με την Τρίτη.

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου:

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3 και παροδικά µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές. Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ