Η «Εικόνα 3» διαγράφει τη μεταθανάτια πορεία ενός άντρα

Σε ένα διάφανο κήπο γεμάτο λεπίδες, διαγράφεται η μεταθανάτια πορεία ενός άντρα, ο οποίος βρίσκεται ξανά αντιμέτωπος με τα θεμελιώδη ζητήματα της ζωής του.

 


Article featured image
Article featured image

Η «Εικόνα 3» είναι το τρίτο και τελευταίο έργο της ομάδας dubitanda σε σύλληψη και σκηνοθεσία Στέφανου Δρουσιώτη.

Σε ένα διάφανο κήπο γεμάτο λεπίδες, διαγράφεται η μεταθανάτια πορεία ενός άντρα, ο οποίος βρίσκεται ξανά αντιμέτωπος με τα θεμελιώδη ζητήματα της ζωής του. Ένα αλλόκοτο ενυδριακό τοπίο στο οποίο η έλευση του θηλυκού σύντομα θα οδηγήσει τους δυο τους σε μια επικίνδυνη βουτιά εξιλέωσης.

Ο Στέφανος Δρουσιώτης σπούδασε πιάνο στη Γερμανία και θεατρολογία στην Αθήνα. Ως σκηνοθέτης έχει δημιουργήσει τις παραστάσεις INCAMERA (2011), Γράμμα στον Ορέστη (2012), FAUST (2013) και Προμηθέας, Εικόνα 1 (2016). Παράλληλα, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, εργάζεται ως στενός καλλιτεχνικός συνεργάτης του Δημήτρη Παπαϊωάννου, στα έργα του οποίου έχει υπογράψει το μουσικό σενάριο για την τελετή έναρξης των Πρώτων Ευρωπαϊκών Αγώνων Baku 2015 καθώς και τη μουσική επεξεργασία για το έργο «Ο Μεγάλος Δαμαστής» (2017). Το πρόγραμμα dubitanda είναι η δική του πρόταση για το φθινόπωρο 2017 στο Θέατρο Αποθήκες.

 

Σύλληψη - Σκηνοθεσία - Σκηνικά - Κοστούμια: Στέφανος Δρουσιώτης

Μουσική: Γιώργος Πούλιος

Φωτισμοί: Στέφανος Δρουσιώτης - Μαρίνος Χαραλάμπους

Ερμηνεύουν: Άρης Καλλέργης / Μαρίνα Αργυρίδου



Το έργο περιέχει γυμνό και είναι ακατάλληλο για θεατές κάτω των 18 ετών.

Διάρκεια: 45 λεπτά



Πληροφορίες: Ταμείο Θέατρου ΘΟΚ, 77 77 27 17 / www.dubitanda.org


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ