Στην Κύπρο η πρώτη παγκόσμια προβολή της κωμωδίας «Yolki Novie»

Η παγκόσμια πρεμιέρα της ρωσικής ταινίας Νέο Έτος «Yolki Novie» θα πραγματοποιηθεί στις 21 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00, στο Ρωσικό Πολιτιστικό Κέντρο στη Λευκωσία.

 


Article featured image
Article featured image

Εκεί θα βρίσκεται και ο Ρώσος σκηνοθέτης Τιμούρ Μπεκμαμπέτοβ.

Η συγκεκριμένη κωμωδία αποτελεί το τελευταίο μέρος του διάσημου κύκλου ρωσικών πρωτοχρονιάτικων ταινιών, και η παγκόσμια πρεμιέρα της θα πραγματοποιηθεί στις 21 Δεκεμβρίου.

Στην ταινία λαμβάνουν μέρος διάσημοι Ρώσοι καλλιτέχνες, όπως ο Ιβάν Ούργκαντ, ο Σεργκέι Σβετλιακόν και ο Ντμίτρι Ναγκίεβ.

Οι πολίτες της Κύπρου έχουν μια μοναδική ευκαιρία όχι μόνο να δουν την ταινία «Yolki Novie» στην ελεύθερη παγκόσμια πρεμιέρα της, αλλά και να συναντήσουν τον διάσημο Ρώσο σκηνοθέτη Τιμούρ Μπεκμαμπέτοβ, ο οποίος θα έρθει στην Κύπρο ειδικά για να παραστεί στην πρεμιέρα.

Η ταινία θα προβληθεί στη ρωσική γλώσσα και θα συνοδεύεται από αγγλικούς υπότιτλους.

Η είσοδος στην προβολή είναι δωρεάν.

Πλοκή ταινίας

Τον Δεκέμβριο του 2017 θα κάνει ζέστη! Η φιλία του Ζένια  και του Μπόρις θα καεί σχεδόν στη φωτιά ενός οικογενειακού σκανδάλου. Η Σνεκγούροτσκα, που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη θα ξεκινήσει μια Οδύσσεια για να επισκεφθεί τις οικογένειες στο Νίζνι Νόβγκοροντ. Η απελπισμένη Γκάλια από το Νοβοσιμπίρσκ θα κάνει τα πάντα για να περάσει τη νύχτα με τον αγαπημένο της γιατρό. Μια περιπετειώδεις αποστολή στο δάσος για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο θα είναι μια δοκιμασία αντοχής για τον νέο hipster από την Τιουμέν και τον πιθανόν πατριό του. Νέοι και παλιοί ήρωες της ταινίας ερωτεύονται, καυγαδίζουν και συμφιλιώνονται, κάνουν ηρωικές πράξεις αλλά και λάθη, μόνο και μόνο για να βρουν έναν καρδιακό φίλο για την Πρωτοχρονιά, όπως ένα γενναίο αγόρι από το Χαμπάροβσκ, που έφυγε σε αναζήτηση μιας νέας μητέρας στη Μόσχα. Και μόνο ένα θαύμα μπορεί να τους βοηθήσει... ή ολόκληρη η χώρα!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ