«Άκου φίλε…Σ’ εσένα τον άγνωστο γράφω που έπαιρνες βόλτα το θηρίο σου χωρίς να το δέσεις»

«Ελπίζω να νιώθεις καλά φίλε που δεν είχες δεμένο το θηρίο σου στις 24 του Δεκέμβρη το πρωί στον πεζόδρομο Λακατάμειας και κατασπάραξε το μικρό δικό μου σκυλάκι που ήταν αδύναμο να αμυνθεί».

 


Article featured image
Article featured image

Συνήθως αποφεύγουμε  την αναδημοσίευση παρόμοιων αναρτήσεων και ιδίως αυτών που γίνονται σε group μαζικής κατανάλωσης, χωρίς έλεγχο για την αυθεντικότητά τους. Εντούτοις τη συγκεκριμένη περίπτωση, αποφασίσαμε να τη δημοσιεύσουμε, αφού δυστυχώς, πολλές φορές γινόμαστε μάρτυρες παρόμοιων περιστατικών με ασυνείδητους ιδιοκτήτες σκύλων, οι οποίοι τους αφήνουν ελεύθερους να κυκλοφορούν στο δρόμο, χωρίς μάλιστα να έχουν τη δυνατότητα να τους ελέγχουν, με κίνδυνο να τραυματίσουν κάποιον περαστικό ή ένα άλλο ζώο, όπως έγινε στην περίπτωση που ακολουθεί.

Η ανάρτηση έγινε στο group «Πού Πήγαμε;» από τον κύριο Κώστα Κωνσταντίνου, ιδιοκτήτη του σκύλου που δέχτηκε την επίθεση.     

«Άκου φίλε... Σ’ εσένα τον άγνωστο γράφω που έπαιρνες βόλτα το θηρίο σκύλο σου χωρίς να τον δέσεις.... Άκου φίλε....Σε σένα τον άγνωστο γράφω που έχεις ένα μικρό σκυλάκι όπως το δικό μου.... Πέρασε όλη η οικογένεια χάλια Χριστούγεννα -μαζί και ο Κτηνίατρος- γιατί τρέχαμε το σκυλάκι μας για ράψιμο και αντιβίωση και όπως ήταν τυχερός στην ατυχία του, δεν είχε εσωτερική αιμορραγία. Ελπίζω να νιώθεις καλά φίλε που δεν είχες δεμένο το θηρίο σου στις 24 του Δεκέμβρη το πρωί στον πεζόδρομο Λακατάμειας και κατασπάραξε το μικρό δικό μου σκυλάκι που ήταν αδύναμο να αμυνθεί». 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ