Εκπτώσεις στην Κύπρο όπως boxing day στην Αγγλία [μόλις ξεκίνησαν]

Οκ, μπορεί να μην είναι ακριβώς το ίδιο. εντούτοις ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία. Εκπτώσεις σε όλη την αγορά, ακριβώς την επομένη των Χριστουγέννων.

 


Article featured image
Article featured image

Και επειδή η δική μας 26η Δεκεμβρίου είναι αργία, το κυπριακό boxing day ξεκινάει από σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου σε αρκετά καταστήματα και πολυκαταστήματα σε όλη την Κύπρο.

Μιλώντας με τον πρόεδρο της ΠΟΒΕΚ κύριο Στέφανο Κουρσάρη, υπάρχει μια τάση μεταξύ των καταστηματαρχών στην Κύπρο να αρχίζουν πλέον της εκπτώσεις ακριβώς μετά την αργία των Χριστουγέννων.

Όπως ανέφερε στη CITY ο κ. Κουρσάρης αρκετοί είναι αυτοί που βγάζουν τα προϊόντα τους σε εκπτώσεις οι οποίες αγγίζουν έως το 70%, ενώ όσο πλησιάζουμε προς την παραμονή Πρωτοχρονιάς το φαινόμενο θα εντείνεται.

Κάνοντας μια μικρή έρευνα αγορά, εντοπίσαμε διάφορα καταστήματα που έχουν ανακοινώσει μικρές και μεγάλες εκπτώσεις στα προϊόντα τους, σε μια περίοδο μάλιστα ιδιαίτερα βολική αφού αρκετοί ακόμη δεν έχουν αγοράσει τα δώρα τους.

Παρόλα αυτά, και ενώ παλαιότερα μια τέτοια κίνηση -εκπτώσεις εν μέσω της εορταστικής περιόδου- θα χαλούσε κόσμο, είναι εμφανής η απώλεια του ενδιαφέροντος από το καταναλωτικό κοινό.

Οι «εκπτώσεις» φαίνεται να χάνουν την αίγλη τους, τόσο ένεκα της μεγάλης δημοτικότητας και διάρκειας του «Black Friday» στην Κύπρο και φυσικά λόγω των online αγορών, οι οποίες πλέον καταλαμβάνουν ένα σημαντικό κομμάτι της αγοραστική πίτας.

Όπως και να έχει όμως οι εκπτώσεις πάντα είναι καλοδεχούμενες και αν έχεις χρήματα να ξοδέψεις, αυτή η εβδομάδα προσφέρεται για value for money αγορές!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ