Στην Κύπρο για δύο συναυλίες μια από τις πιο σπουδαίες φωνές στην Ελλάδα

Για δυο μόνο live, ένα στη Λεμεσό (19/1) και ένα στη Λευκωσία (20/1), η φωνή που ουκ ολίγοι παρομοιάζουν με τη φωνή της Μπέλλου.

 


Article featured image
Article featured image

Ο λόγος φυσικά για τη Φωτεινή Βελεσιώτου, η οποία ταξιδεύει σε αγαπημένα της στέκια σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, με ανανεωμένο πρόγραμμα και νέες μουσικές αναζητήσεις.

Εκτός από τα αγαπημένα «Μέλισσες», «Διόδια», «Στάχτη», φέρνει στο προσκήνιο τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας που έχουν αδικηθεί όπως το «Τι ξέρεις για τα όνειρα», οι «Φόνισσες» κ.α. Στο δεύτερο μέρος της παράστασης δίνει έμφαση στο λαϊκό ρεπερτόριο με τραγούδια σπουδαίων συνθετών όπως ο Άκης Πάνου, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Ζαμπέτας, κ.α.



Διάβασε εδώ συνέντευξη της Βελεσιώτου στη CITY



Δίπλα της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Σωτήρης Μπαλλάς που ήδη προετοιμάζει την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά και ο οποίος με τις ερμηνείες του εκφράζει ολοκληρωμένα τον επίκαιρο λόγο των ποιητών στην ελληνική μουσική. Φιλική συμμετοχή: Η νέα ταλαντούχα ερμηνεύτρια Έλενα Γιώργου.

Επίσης, μαζί της σταθεροί συνταξιδιώτες τα τελευταία χρόνια ο Νίκος Παπαναστασίου στην ενορχήστρωση, το πιάνο και το ακορντεόν και ο Γιώργος Καραμφίλλης στο μπουζούκι, τον τζουρά και τον μπαγλαμά.

 

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, Στο Πέραμα, Λεμεσός, 21.30. Πληροφορίες και κρατήσεις 25373763.

Σάββατο 20 Ιανουαρίου, Downtown Live, Λευκωσία, 21.00. Πληροφορίες και κρατήσεις 99810011.

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ