8 Κύπριους που θα θέλαμε διακαώς να δούμε στο Survivor 2

Λίγες μόνο μέρες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα, αποκαλύπτουμε τις δικές μας συμπάθειες.

 


Article featured image
Article featured image

Αρχές του Δεκέμβρη γράφαμε για τους 3 γνωστούς Κύπριους που είχαν περάσει στην 4η φάση των casting για το Survivor 2 {…>>> διάβασε το σχετικό άρθρο εδώ]. Τίποτα επιβεβαιωμένο ακόμα, ενώ δεν ξέρουμε καν πότε θα γίνει τελικά η πρεμιέρα -αρχικά, ενημερωθήκαμε πως θα γινόταν στις 14 Ιανουαρίου, ενώ τα τελευταία δημοσιεύματα μιλάνε για 21 του μήνα.

Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι πως για τη δεύτερη βερσιόν του πιο δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης έχει σημειωθεί πανευρωπαϊκό ρεκόρ αιτήσεων. Η παραγωγή δέχτηκε 60.000 αιτήσεις για το Survivor 2!

Σίγουρα, όμως, ανάμεσα στους 60.000 επίδοξους Survivors δεν βρίσκονται τρανταχτά ονόματα της κυπριακής κοινωνίας, έτσι κι εμείς πήραμε την πρωτοβουλία -έστω και την υστάτη- να προτείνουμε στην παραγωγή να κάνει δεύτερες σκέψεις σχετικά με το ποιοι μπορούν πραγματικά να τινάξουν τη μπάνκα της τηλεθέασης στον αέρα. Επιπλέον, όλοι οι παρακάτω μπορούν να έχουν διπλούς ρόλους!

 

 

Φαίδωνας Φαίδωνος

Όλα τα σάιτ (ειδησεογραφικά, κουτσομπολίστικα, αθλητικά κλπ) ανά το πανελλήνιο θα κρέμονται από τα χείλη του απόλυτου πληροφοριοδότη, ο οποίος θα κάνει spoiler σε κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο: μηνύματα στην άμμο, μηνύματα σε μπουκάλι, μηνύματα με περιστέρια και γλάρους, μηνύματα από το κινητό του Σάκη ή του Τούρκου Παραγωγού όποτε το ξεχνάνε κάτω από τα φοινικόδεντρα.

Επιπλέον, ως γνήσιος Παφίτης, ο Φαίδωνας ξέρει τι θα πει να είσαι σκληραγωγημένος, ξέρει από ψάρεμα κουρκούνας, ενώ θα τους μάθει κιόλας πώς να κάνουν λουκούμια με καρύδα -τι ντανοπιτάκια και αηδίες; Βασιλιάς λέμε!

 

 

Ειρήνη Χαραλαμπίδου

Η απόλυτη συντρόφισσα της καρδιάς μας δεν θα μπορούσε να ενταχθεί σε άλλη ομάδα εκτός από τους Μαχητές. Θα είναι, μάλιστα, το άτομο που θα βοηθήσει να αυξηθούν τα ποσοστά… τηλεθέασης, κυρίως χάρη στην ευθύτητα και στη ντομπροσύνη με την οποία επιλέγει να πει τα πράγματα και ενίοτε να επιλύσει τις διαφορές με τους αντιπάλους.

Επιπλέον, έχοντας τεράστια πείρα στην παρουσίαση, θα βοηθάει τον Σάκη κάθε φορά που θα παρουσιάζει το έπαθλο -με ή χωρίς ενσύρματο κουμπί στο χέρι.

 

 

Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β’

Θα ενταχθεί στην ομάδα των Διασήμων, έχοντας σημαντικό αβαντάζ ένεκα των αντιπάλων του στα παιχνίδια που έχουν μέσα το υγρό στοιχείο.

Επιπλέον, θα μπορεί με το τρακτέρ να οργώνει τον στίβο μάχης αμέσως μετά από κάθε αγώνισμα έτσι ώστε να τον προετοιμάζει για την επόμενη αγωνιστική μέρα.

 

 

Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος



Φωτογραφία του μάστρου του, στα νιάτα του, όταν καθόταν αυτός στον θρόνο της Μητρόπολης Πάφου

Παρόλο που θα σκέφτεσαι ότι μπαίνει για να αποτελέσει το δεξί χέρι του Αρχιεπισκόπου, εντούτοις το σενάριο αυτό είναι κάπως απομακρυσμένο αφού ως άσημος θα κάνει παιχνίδι με τους Μαχητές. Όμως, σε κάθε συνάντηση των δύο ομάδων θα ασημώνει και θα σφυρίζει στο αυτί του μάστρου του όλα τα τελευταία νέα.

Επιπλέον, θα έχει ρόλο εξομολογητή ενώ θα προσπαθήσει να προσηλυτίσει όλους τους μουσουλμάνους της παραγωγής αλλά και τους αλλόθρησκους λόκαλ που ενίοτε βοηθάνε στα παιχνίδια. Το Survivor πρέπει να είναι (και θα γίνει) καθαρά χριστιανική υπόθεση.

 

 

Ανδρέας Πογιατζής

Ο εθνικός αθλητικογράφος του νησιού θα μπορούσε άνετα να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο ως Μαχητής, στήνοντας τακτική στα διάφορα αγωνίσματα -τόσα χρόνια στο παιχνίδι όλο και κάτι θα του έχει μείνει, κάτι θα έχει αποστηθίσει. Άσε που του πάει και πολύ η μάχιμη περιβολή!

Επιπλέον, θα μπορεί να αντικαθιστά τον Σάκη στην περιγραφή των αγωνισμάτων όταν ο δεύτερος θα πηγαίνει προς νερού του.

 

 

Γιώργος Λιλλήκας

Φήμες ότι εκτός από τους Μαχητές και τους Διάσημους, των οποίων οι ομάδες θα είναι ισάριθμες, ειδικά για φέτος θα μπει και ένας έξτρα παίκτης ο οποίος θα έχει ρόλο τζόκερ και αναλόγως της περίστασης θα ενσωματώνεται σε μια από τις δύο ομάδες, μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνονται. Άσχετα με αυτό το πρακτικό θέμα όμως, που έτσι κι αλλιώς δεν τον αφορά, ο Λιλλήκας δεν μπορεί να το ρισκάρει φεύγοντας τώρα από την Κύπρο, αφού υπάρχει η πιθανότητα να περάσει στον δεύτερο γύρο των εκλογών -ή τουλάχιστον αυτό επιμένουν να μας δίνουν ως option οι δημοσκόποι. Τιμής ένεκεν, πάντως, για την εκεί παραμονή του, η Συμμαχία Πολιτών θα αλλάξει όνομα για όσο καιρό θα βρίσκεται στα ξένα και αναλόγως θα ονομάζεται Συμμαχία Μαχητών ή Συμμαχία Διασήμων.

Επιπλέον, έχει ετοιμάσει πρόταση για την παραγωγή του παιχνιδιού, με 25+1 τρόπους διεξαγωγής του αγώνα ασυλίας.

 

 

Ελένη Θεοχάρους

Φήμες τη θέλουν να έχει ετοιμάσει ήδη το σακίδιό της για Άγιο Δομίνικο. Όσο για την εκεί παραμονή της, δεν ξέρουμε για τα αγωνίσματα, σίγουρα πάντως θα φανεί χρήσιμη στο κομμάτι της διαβίωσης της ομάδας στην οποία θα ενταχθεί. Ξέρει να ψαρεύει, ξέρει να βγάζει λόγους μπροστά σε ολιγάριθμο κοινό, ξέρει ακόμα και να… ανάβει φωτιά.

Επιπλέον, κάθε φορά που κάποιος θα τραυματίζεται, δεν θα χρειάζεται να μεταφέρεται σε κάποιο ιατρικό κέντρο. Ας μην ξεχνάμε ότι εκτός από πολιτικός είναι και γιατρός. Θα σκέφτεστε, φυσικά, πως μέχρι και η ίδια θα έχει ξεχάσει αυτήν της την ιδιότητα…

 

 

Πανίκος Πιλάλης

Τι εννοείς γιατί να μπει ο Πιλάλης; Σε κάποια φάση πρέπει να μπει στο παιχνίδι. Επιβάλλεται. Πώς αλλιώς θα εκπληρωθεί (όχι κάποια προφητεία) αλλά η απαίτηση του κοινού, που από πέρσι τον θέλει να μπαίνει στο Survivor; Μέχρι και η Μενεγάκη ασχολήθηκε μαζί του. Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνουμε πού κολλάνε οι διαδικασίες... Ενημερωτικά, τα μισά αποτελέσματα στο κυπριακό Google και δη στα images, άμα κάνεις αναζήτηση με τη λέξη Survivor, βγάζουν φωτογραφία του Πιλάλη. Σαν τάμα θα ‘ναι!

Επιπλέον, η παραγωγή του ΡΙΚ και δη της σειράς εποχής «Χάλκινα Χρόνια» θα μπορεί να εκμεταλλευτεί την παραμονή του Κύπριου ηθοποιού στον Άγιο Δομίνικο για… εξωτ(ερ)ικά γυρίσματα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ