Στο Αφγανιστάν πλούσιοι άντρες αγοράζουν νεαρά αγόρια για σεξουαλικούς σκλάβους

Τα «ψωνίζουν» από την τελετή μύησης που προηγείται, όπου τα «αγόρια χωρίς γένια» αναγκάζονται να ντυθούν και να βαφτούν ως γυναίκες και να χορέψουν αισθησιακούς χορούς για να προσελκύσουν τους μελλοντικούς τους ιδιοκτήτες.

To «bacha bazi», αποτελεί ίσως ένα από τα πιο ταπεινωτικά και εξευτελιστικά έθιμα στον κόσμο, το οποίο παρότι είναι γνωστό στη Δύση, κανείς δεν κατάφερε να το σταματήσει.

Όπως διαβάζουμε στη LIFO αλλά και στη MailOnline, στο αρχικό άρθρο που υπογράφει η Flora Drury, όταν πριν μερικά χρόνια ο φωτογράφος Barat Ali Bator έφερε στο φως, μέσα από ένα σκληρό ωστόσο απολύτως αποκαλυπτικό φωτογραφικό project, το εν λόγω έθιμο από το Αφγανιστάν, η κυβέρνηση της χώρας είχε κηρύξει παράνομο το τελετουργικό του «bacha bazi», ύστερα από δεκαετίες.

Και παρότι όλοι πίστευαν ότι θα έμπαινε τέλος σε αυτό το αποτρόπαιο σεξουαλικό έθιμα, ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο, επανέφερε στο προσκήνιο αυτή την άρρωστη συνήθεια.

2fc8217200000578-3384027-image-a-5_1452087311816.jpg

Τα νεαρά αγόρια – σκλάβοι του «bacha bazi», τα οποία πωλούνται και αγοράζονται για να ικανοποιήσουν τα κρυμμένα πάθη των αντρών του Αφγανιστάν, αναγκάζονται να ντυθούν και να βαφτούν σαν κοπέλες ενώ καλούνται να χορέψουν αισθησιακούς χορούς σε συγκεντρώσεις πλουσίων και να συνοδεύσουν ηλικιωμένους -ή νεότερους- άντρες σε κλειστές τελετές σεξουαλικής διασκέδασης.

Το τελευταίο βίντεο, με ένα αγόρι ντυμένο στα λευκά να λικνίζεται ασταμάτητα, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής, σε τελετή μύησης, ανέβηκε στη δημοφιλή πλατφόρμα του Youtube στις 24 Δεκεμβρίου του 2017.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ