Ένας ρομαντικός Φοίβος Δεληβοριάς έρχεται στην Κύπρο για δύο συναυλίες

Το πρώτο live θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό στις 5 Ιανουαρίου και το δεύτερο στη Λευκωσία, στη Μουσική Σκηνή RED, στις 6 Ιανουαρίου.

 


Article featured image
Article featured image

Μια φωνή χαρακτηρισμένη με ρετρό στοιχεία μιας παιδικής χαμένης αθωότητας, που φέρνει μαζί του θύμησες από «Εκείνη», αλλά και τους πρώτους μας έρωτες.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του αναρωτιούνται αν είναι αληθινά τα όσα έζησαν έως τώρα και αφηγούνται ξανά την ιστορία τους από την αρχή!

Ξανασυναντούν «Εκείνη», ξαναχορεύουν την «Μπόσα Νόβα του Ησαΐα», ξανακοιτιούνται στον «Καθρέφτη» και τον σπάνε, γίνονται «Αόρατοι Άνθρωποι» και περνούν από την «Ομορφη Πόρτα», πηδούν απ’ την «Ταράτσα», σκοτώνονται, ξανασηκώνονται και καταλήγουν στο γνωστό οικουμενικό motto: «μένω στην Καλλιθέα-κι αγαπάω μια Κική-η ζωή μόνο έτσι είν’ ωραία»…

Μαζί με την νέα τραγουδίστρια Νεφέλη Φασούλη, το θορυβώδες, αξεπέραστο combo Ντούβας, Χριστοδούλου, Παντέλης και Soto αποδεικνύουν πως είναι άνθρωποι και όχι ρέπλικες και παίζουν με τη μουσική του Φοίβου παίζοντας Μουσική.

«Ελάτε να αποφασίσουμε το παρελθόν μας και να θυμηθούμε το μέλλον μας. Κάπου στη μέση είναι η στιγμή μας, είναι η γιορτή, είναι που θα συναντηθούμε, είναι αυτή η βραδιά!»

 

Συντελεστές:

Φασούλη Νεφέλη: Τραγούδι

Χριστοδούλου Κωστής: Πλήκτρα

Ντούβας Σωτήρης: Ντραμς

Yoel Soto: Μπάσο

Κώστας Παντέλης: Κιθάρες

Ηχοληψία: Γιάννης Πετρόλιας

Artwork – φωτογραφίες: Δημήτρης Μακρής

 

Θέατρο Ριάλτο:

Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου, 2018

Στις 20:30

€18 / €14

Email: rialto@cytanet.com.cy

Τηλέφωνο: 77777745

 

Μουσική Σκηνή RED

Σάββατο, 6 Ιανουαρίου, 2018

Στις 22:30

Email: red@music.net.cy

Τηλέφωνο: 22767711, 96245929, 99059257


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ