Θέλεις να μάθεις τα πάντα για τις θερμοφόρες νερού;

Οι θερμοφόρες νερού δίνουν ζεστασιά το χειμώνα, προσφέρουν ανακούφιση από πόνους και μπορούν να βοηθήσουν στη θεραπεία τραυματισμών.

 


Article featured image
Article featured image

Ωστόσο, η λανθασμένη χρήση τους μπορεί να προκαλέσει σοβαρά εγκαύματα.

Ως εκ τούτου, η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή με στόχο την προώθηση της ασφάλειας των καταναλωτών, θα πραγματοποιήσει εκστρατεία ελέγχου και ενημέρωσης για τις θερμοφόρες νερού, των οποίων η ζήτηση και η χρήση είναι αυξημένη κατά την περίοδο αυτή.

Η εκστρατεία θα πραγματοποιηθεί την περίοδο 8-19 Ιανουαρίου και κατά τη διάρκεια της προγραμματίζεται να ελεγχθούν πέραν των 80 σημείων λιανικής πώλησης θερμοφόρων νερού παγκυπρίως, με σκοπό τον εντοπισμό μη συμμορφούμενων προϊόντων και τη λήψη αναλογικών μέτρων.

Κατά την εκστρατεία θα γίνει επίσης σχετική ενημέρωση των οικονομικών φορέων.

Παράλληλα, η Υπηρεσία θα συνεχίσει να ενημερώνει τους καταναλωτές με στόχο την αποτελεσματικότερη προστασία της υγείας και της ασφάλειάς τους.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας, το ενημερωτικό έντυπο με τίτλο: «Θερμοφόρες Νερού – Συμβουλές στους Καταναλωτές», το οποίο περιέχει αναλυτικές πληροφορίες για την ασφαλή χρήση των θερμοφόρων νερού, είναι διαθέσιμο ΕΔΩ.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:

Κεντρικά Γραφεία Λευκωσίας 22200930

Επαρχιακό Γραφείο Λεμεσού 25819150

Επαρχιακό Γραφείο Λάρνακας/Αμμοχώστου 24816160

Επαρχιακό Γραφείο Πάφου 26804613


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ