Ήξερες ότι υπάρχει γυμναστήριο που παρέχει γυμνά προγράμματα εκγύμνασης;

«Και όταν ιδρώνουν, τι γίνεται;» ρώτησε μια φίλη όταν της αναφέραμε το γεγονός.

 


Article featured image
Article featured image

Οι ιδιοκτήτες πάντως του εν λόγω γυμναστηρίου, υποστηρίζουν ότι το να γυμνάζεσαι χωρίς καθόλου ρούχα έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία όπως το ότι επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει καλύτερα και να απελευθερώνει ενδορφίνες λόγω της βιταμίνης D από το ηλιακό φως, ενώ ταυτόχρονα μπορεί κανείς να βλέπει άμεσα πόσο σωστά κάνει τις ασκήσεις (λογικό).

Το συγκεκριμένο γυμναστήριο Hanson Fitness, το οποίο βρίσκεται στη Νέα Υόρκη είναι ένα από τα πιο γνωστά γυμναστήρια στο Σόχο που διαθέτει υψηλού προφίλ πελατολόγιο, αφού φημολογείται πως μέλη είναι και αρκετοί διάσημοι, ανάμεσά τους οι Rihanna, Τζούλια Ρόμπερτς και Τομ Κρουζ.   

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση στη σελίδα του γυμναστηρίου στο Facebook, τα συγκεκριμένα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί ώστε να παρέχουν μια άσκηση για όλο το σώμα και περιλαμβάνουν μια σειρά ασκήσεων με βάρη για γλουτούς, πόδια αλλά και τον κορμό.   

Τα μαθήματα ξεκίνησαν ήδη από την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, αλλά ακόμη δεν υπάρχει ενημέρωση για το πώς πήγαν οι συμμετοχές.

 



Ο ιδρυτής Harry Hanson εξηγεί πως τα μαθήματα φιλοδοξούν να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση για το σώμα και να κάνουν τους συμμετέχοντες να νιώθουν άνετα και όμορφα όταν είναι γυμνοί. «Η γενικότερη φιλοσοφία μας διασφαλίζει πως τα μέλη μας θα αποκτήσουν το τέλειο σώμα και τα προγράμματα χωρίς ρούχα δεν αποτελούν εξαίρεση σε αυτό. Εκτός από τα οφέλη στην υγεία, θα μπορέσουν με αυτόν τον τρόπο να κάνουν και λίγη πλάκα στην διάρκεια της διαδικασίας», λέει ο ίδιος.   

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ωστόσο πως όποιος δεν θέλει να εκθέσει ολόγυμνο το σώμα του, μπορεί να φορέσει εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος.  

 

Με πληροφορίες από LIFO 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ