Αν είσαι αρχιτέκτονας τότε αυτή η είδηση σε ενδιαφέρει

Προλαβαίνεις να δηλώσεις συμμετοχή. 


Article featured image
Article featured image

Πώς θα σου φαινόταν να συμμετάσχεις στη 16η Διεθνή Έκθεση Αρχιτεκτονικής της Μπιενάλε Βενετίας 2018;

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου ανακοινώνει την προκήρυξη δήλωσης ενδιαφέροντος για Επιμελητή «Curator» για τη συμμετοχή της Κύπρου στη 16η Διεθνή Έκθεση Αρχιτεκτονικής της Μπιενάλε Βενετίας 2018.

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Κύπρου αναλαμβάνει κάθε δύο χρόνια τη διοργάνωση για τη συμμετοχή των Κύπριων Αρχιτεκτόνων στη «Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής» στη Βενετία.

Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού αναθέτουν στον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Κύπρου τη διοργάνωση της Κυπριακής συμμετοχής, της οποίας είναι ο κύριος χορηγός. Για το 2018, η 16η Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής διεξάγεται από τις 26 Μαΐου έως 25 Νοεμβρίου με θεματολογία «Freespace» σε Επιμέλεια των Αρχιτεκτόνων, Yvonne Farrell και Shelley McNamara.

Την ευθύνη επιλογής του Επιμελητή έχει ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου, ο οποίος θα επιλεγεί κατόπιν αξιολόγησης από Ειδική Επιτροπή, η οποία θα συσταθεί και θα ανακοινωθεί άμεσα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν υπόψη ότι, θα κληθούν να ακολουθήσουν ένα απαιτητικό χρονοδιάγραμμα, τόσο στην υποβολή της παρούσας Δήλωσης Ενδιαφέροντος, όσο και κατά την υλοποίηση της πρότασης τους, σε περίπτωση επιλογής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παραδώσουν τις προτάσεις τους στα γραφεία του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου την Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 μεταξύ των ωρών: 08:30 – 12:30



Ως πρώτο στάδιο επισυνάπτονται οι ακόλουθες πληροφορίες:

• Όροι Συμμετοχής.

• O χώρος που έχει επιλεγεί για να φιλοξενηθεί το Κυπριακό περίπτερο είναι στο Associazione Culturale Spiazzi, που βρίσκεται πολύ κοντά στο Corderie dell’ Arsenale και στην κύρια διαδρομή που οδηγεί στους επίσημους χώρους της διοργάνωσης.

Για να δείτε τα ενδεικτικά σχέδια του χώρου πατήστε ΕΔΩ.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη επί της διαδικασίας, η ενημέρωση θα γίνεται στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ