Μια άσιλα κυπριακή συζήτηση με αφορμή τις επικείμενες Προεδρικές [βίντεο]

Σίγουρα δεν έχεις ξαναδεί κάτι παρόμοιο. 

 


Article featured image
Article featured image

Δεν περιέχει εξύβριση, ούτε και χτυπήματα πάνω στο τραπέζι. Κανείς δεν αποχωρεί από τη συζήτηση ούτε ζητά από τον συνομιλητή του να ανακαλέσει τον χαρακτηρισμό. Αυτά συμβαίνουν καθημερινά στις πολιτικές συζητήσεις που παρακολουθούμε στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Η συζήτηση που θα παρακολουθήσεις πιο κάτω, γίνεται σε ένα παράλληλο κυπριακό σύμπαν, όπου οι πολιτικοί υποψήφιοι στηρίζουν και υποστηρίζουν αυτά που πρεσβεύουν και πιστεύουν, χωρίς να φοβούνται το πολιτικό κόστος και την δημόσια κριτική.

Σε αυτό το παράλληλο σύμπαν η συζήτηση γίνεται με επιχειρήματα, τα οποία προέρχονται από τη βάση της κυπριακής κοινωνίας και το πιο σημαντικό δεν γίνονται βαρετοί και αδιάφοροι, ούτε κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους.

4 υποψήφιοι κάθονται στο ίδιο τραπέζι και μιλάνε για μύθους και ψήφους σε ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο που δημιουργήθηκε για λογαριασμό του Bird Life Cyprus.

 



***Αν θέλεις να κάνεις το quiz και να μάθεις ποιο είδος υποψήφιου πολιτικού είσαι μπες εδώ…>>> www.birdlifecyprus.org/proedrikes2018.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ