Κυκλοφορεί κάρτα με τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των Προεδρικών Εκλογών 2018

Όχι, δεν έχεις πέσει σε κώμα και ξύπνησες την Κυριακή των εκλογών. Όχι, δεν έχεις μπει σε χρονομηχανή. Όχι, ως κράτος δεν είμαστε καθόλου μπροστά από την εποχή μας.

 


Article featured image
Article featured image

Αν έχεις δει την πιο πάνω κάρτα στο Facebook ή αν τύχει να τη δεις τις επόμενες ώρες, καθότι έγινε viral, μην έχεις ψευδαισθήσεις ότι κάτι πολύ προχώ έχει συμβεί.

Απλώς εγνόησέ την, όπως θα έπρεπε να είχαν κάνει και τα επιτελεία, αντί να αναστατώνονται. Ή ακόμα καλύτερα, σχολίασέ την με χιούμορ για να μαζέψεις Like και comments.

Η αλήθεια είναι ότι το screenshot αυτό προέκυψε από τις πρόβες που διεξάγει το υπουργείο Εσωτερικών σε συνεργασία με τηλεοπτικούς σταθμούς ενόψει προεδρικών εκλογών και αφορά στην κάρτα με τα παγκύπρια συγκεντρωτικά αποτελέσματα του πρώτου γύρου.

Αν αναρωτιέσαι πάντως γιατί η κάρτα δείχνει τον Νίκο Αναστασιάδη να κόβει πρώτος το νήμα με ποσοστό 45,46%, στη δεύτερη θέση τον Σταύρο Μαλά με ποσοστό 26,91 και στην τρίτη θέση τον Νικόλα Παπαδόπουλο με ποσοστό 24,93%, μάθε πως αυτά είναι ενδεικτικά, καθώς είναι αυτά του 2013.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ