Ευτυχισμένοι μαζί - Ο Ricky Martin φωτογραφήθηκε στο σπίτι του με τον σύντροφο και τα παιδιά του

Αυτή είναι η πρώτη τους επίσημη οικογενειακή φωτογράφιση στο συγκεκριμένο (υπέροχο) σπίτι. 

 


Article featured image
Article featured image

Εδώ και χρόνια, αφότου αποκάλυψε το ποιος πραγματικά είναι, ο Λατίνος τραγουδιστής, επέλεξε να αποτραβηχτεί από τα φώτα και την προβολή δίνοντας έμφαση και σημασία στα παιδιά που είχε υιοθετήσει με τον σύντροφό του και στην οικογένεια που ήθελαν να φτιάξουν. 

Ο τραγουδιστής Ricky Martin πρόσφατα πόζαρε με τον σύντροφό του Jwan Yosef και τα παιδιά του στο υπέροχο σπίτι τους που βρίσκεται στο Beverly Hills για λογαριασμό του περιοδικού Architectural Digest, μοιράζοντας με τον κόσμο την όμορφη οικογένεια που έχουν φτιάξει. 

Όπως αναφέρει τραγουδιστής, η μεγαλύτερη χαρά για εκείνον είναι να περνά χαλαρές στιγμές με την οικογένειά του στο σπίτι που έφτιαξε μαζί με τον αρραβωνιαστικό του. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από δυο χρόνια στο Λονδίνο όπου ζούσε ο Yosef και για έναν χρόνο ταξίδευαν σε όλον τον κόσμο μαζί με τα παιδιά του τραγουδιστή, Matteo και Valentino, τα οποία σήμερα είναι 9 ετών. 

«Αναρωτιόμασταν αν θα ζήσουμε στο Λονδίνο ή στη Νέα Υόρκη, αλλά στη συνέχεια αποφασίσαμε να νοικιάσουμε στο Λος Άντζελες για ένα μήνα, για να δούμε την όλη ατμόσφαιρα. Αγαπήσαμε το L.A. Μέχρι το τέλος του μήνα, ξέραμε ότι θέλαμε να μείνουμε εδώ», είπε ο Yosef. Ύστερα από μια σύντομη έρευνα διάρκειας τριών ημερών το ζευγάρι εγκαταστάθηκε σε μια γαλήνια, μοντέρνα κατοικία με εκπληκτική αρχιτεκτονική που φέρει την υπογραφή του Gregory Ain. 

«Παρά το γεγονός ότι το σπίτι είχε επεκταθεί πολύ με τα χρόνια, θέλαμε να σεβαστούμε το αρχικό του όραμα – τις καθαρές γραμμές, το άνοιγμα και την αίσθηση της ηρεμίας», εξήγησε ο Martin. Μετά από σχεδόν δύο μήνες το ζευγάρι ζήτησε από τον σχεδιαστή Νate Berkus, τον οποίο γνώρισαν μέσω φίλων, να το ανανεώσουν χωρίς ωστόσο να θέλουν ένα μεγάλο makeover. «Θέλαμε να καλύψουμε τα βασικά στοιχεία ώστε να είναι άνετο για εμάς και τα παιδιά, ενώ αφήσαμε αρκετό περιθώριο ώστε να γίνουν κι άλλες αλλαγές τα επόμενα χρόνια», συμπλήρωσε ο Yosef.

 



Διάβασε κι αυτό: «Κάποιες φορές νιώθουμε ότι είμαστε η μόνη γκέι οικογένεια με δύο μπαμπάδες στην Κύπρο»



 



 



*Με πληροφορίες από el.ozonweb.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ