Αναβολή παραστάσεων Γιάννη Ζουγανέλη

Article featured image
Article featured image

27/05/2014

Οι προγραμματισμένες παραστάσεις του Γιάννη Ζουγανέλη στην Κύπρο, αναβάλονται λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας του συνεργάτη του, Γιάννη Πουρνάρα, ο οποίος νοσηλεύεται στον "Ευαγγελισμό" με ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.


 

Το ταλέντο του είναι αστείρευτο και αδιαμφισβήτητο… Μουσικός, κωμικός ηθοποιός, απόλυτα επικοινωνιακός με τον κόσμο ο Γιάννης Ζουγανέλης ξέρει να μας διασκεδάζει με τη σάτιρα, το χιούμορ και τα τραγούδια του…. Όλα αυτά δηλαδή που θα μας παρουσιάσει στις τρεις μοναδικές συναυλίες στο νησί μας. Μετά από τη συνεργασία του με Σαββόπουλο, Μαχαιρίτσα και Μουζουράκη, στις «αποτυχημένες» παραστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο Ζουγανέλης, o δάσκαλος του είδους, συνεχίζει μόνος του στην Κύπρο, με «τραγούδια που γελάνε και σου κλείνουν το μάτι».

Μαζί με τη Βίκυ Καρατζόγλου, πρόκειται να μας  παρουσιάσουν μια μουσική διαδραστική παράσταση με πρωταγωνιστές: τραγούδια, άμεση επικοινωνία, γέλιο και τον κόσμο! Με τραγούδια που γελάνε, που σου κλείνουν το μάτι! Με τραγούδια που σε βάζουν στη θέση σου και που απολογούνται! Με κείμενα, stand-up και πολιτική σάτιρα.

Η Βίκυ Καρατζόγλου, μια ιδιαίτερη φωνή της νεότερης γενιάς, ανθολογεί και ερμηνεύει έντεχνα, λαϊκά και αποσπάσματα από την δισκογραφική της δουλειά «Θα γυρίσω σε μένα» ...

Σημείωσε τις ημερομηνίες: Τετάρτη 28 Μαΐου, Έντεχνη Ροκ Σκηνή ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ, Λεμεσός, 21.30 (πληρ. 25373763), Πέμπτη 29 Μαΐου, Skala Studio live, Λάρνακα, 23.00 (πληρ. 96277101) & Παρασκευή 30 Μαΐου, Μουσική Σκηνή RED, Λευκωσία (πληρ. 22767711 & 99059257).


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ